Ufaktan Yağ Kaçırıyoruz :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hacı, orayı selülozik tinerle bir güzel temizle. Sunfix denen mix bir macun var. Onu oraya uygula ve 4-5 saat dokunma. Yaklaşık 10 liraya mal olur sana.qw

seni sevmeyen öle Hakkı abimqw

Buji kabloları görünmese bilemeyecektim neresi olduğunu :). Ordaki siyah plastik parçanın üstünden karburatöre giden hortum olması lazım sizinkinde neden yok ? büyük ihtimalle o parçadan kaçıyor. Üstteki delikten yağın köpüğünü atar veya dibindende kaçırıyor olabilir. Yolda giderken de yağ yayılıyordur. Üst kapan contan payen herhalde benimkide öyle çıkıntılıydı :)

dur dur o plastik değil metalde senin makinada hortum varmıydı üstte kurban olayım hatırla benim 92 dede boştu galiba ve ustalar boş durduğunu söylemişlerdi kafam karıştı şimdi e tabi o soğutma için değilse köpükte atar yağda ve dediğin gibi yayılır ohımm

dur dur o plastik değil metalde senin makinada hortum varmıydı üstte kurban olayım hatırla benim 92 dede boştu galiba ve ustalar boş durduğunu söylemişlerdi kafam karıştı şimdi e tabi o soğutma için değilse köpükte atar yağda ve dediğin gibi yayılır ohımm

Hatirlamammi hatta resimleride vardi yarin aksam atarim buraya. o parcanin ucundan cikiyor hortum karburator kapaginin altinda yeri var oraya geçiyor. Hatta distrubutorun orada t var t nin bir ucuda hortumla yere sarkıyor. Diger ucu karburator kapagina bir ucuda o parcaya bagli. Yanliz bendeki plastikti sendeki demir galiba.

Abi resimleri bunlar ;

21c8ghh.jpg

jj1gfs.jpg

Eğer yağ sorunu halen çözülmüyorsa üst egzantirik kapağı contasıda sızdırıyor olabilir. Yada egzantirik keçelerinden de kaçıyor olabilir. oraya başka biryerden yağ gelmesi imkansız.

o muhterem hortum neticede karbüratörün altındamı buluşuyorduhımm

Karburatör kapağının altında deliği var oraya takıyosun.

dostum 3.okun oradaki yuvarlak şahsiyetin bağlantısıda orada buluşmuyormu?kafam karıştı inecem şimdi aşağı kaput açmaya:))

çook net ve açık oldu yorduk senide helal et ve teşekkürler:eyv

çook net ve açık oldu yorduk senide helal et ve teşekkürler:eyv

Sorunun çözülsün de sıkıntı değil. o birleşme yeri senin dediğin gibi yuvarlak şeyin ordaydı ben ileri almıştım onu. şimdi hatırladım.

Geri