Ufak bir kaza atlattık...

sizde bişey yoksa sıkıntı yok abi. bide iyi yanından bak farı felan değiştiricekler 5 kuruş harcamadan yenilicen arabayı :)) yalan yok ben bazen arkadan biirisi dokundursada boyatsam şu tamponu diyorum hehe

Geçmiş olsun Yusuf, Allah beterinden saklasın.

sizde bişey yoksa sıkıntı yok abi. bide iyi yanından bak farı felan değiştiricekler 5 kuruş harcamadan yenilicen arabayı :)) yalan yok ben bazen arkadan biirisi dokundursada boyatsam şu tamponu diyorum hehe

Orası öyle, cana geleceğine mala gelsin tabi :)

Daha yeni estetikten çıkmıştı araba, ihtiyacı da yoktu ama artık tampon çamurluk bakalım nasıl olacaksa.

Geçmiş olsun. Pek şiddet yanlısı biri değilimdir ama aynı olay benim başıma gelseydi soğukkanlılığımı muhafaza edemezdim o anda çünkü ters yönden gelerek bilerek kazaya davetiye çıkarmak bana göre sorumsuzluğun ve pişkinliğin göstergesidir. Neyse Allahtan sizlere birşey olmamış Allah beterinden korusun.

​geçmiş olsun abi

Geçmiş olsun. Pek şiddet yanlısı biri değilimdir ama aynı olay benim başıma gelseydi soğukkanlılığımı muhafaza edemezdim o anda çünkü ters yönden gelerek bilerek kazaya davetiye çıkarmak bana göre sorumsuzluğun ve pişkinliğin göstergesidir. Neyse Allahtan sizlere birşey olmamış Allah beterinden korusun.

Amin. Soğuk kanlı değildim de iftar saati artık enerji tükenmiş durumda olunca pek ses edemedim. Hayvanla bir olmamak lazım mübarek günde :)

(1.5 dCi ile mazot yakarak gönderildi.. Tapatalk)

Sağol Halil'im.

Geçmiş Olsun Abim

Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden korusun. Cana gelmesin önemli olan o zaten birileri hatalı olmasa kazalarda olmaz insan ister istemez sinirlenir karşı taraf özür dilediği taktirde başının belaya girmesine de gerek yok huzurun bozulmasın.

Geri