UEFA Avrupa Ligi yarı final eşleşmeleri belli oldu.

Aynen öyle Messi varsa Barcelona bir şeyler yapıyor dediğin gibi psg maçında gördük. Madrid'in Dortmund'a final biletini vereceğini düşünmüyorum. :) Adamlar ligde zaten tırt varları yokları Şampiyonlar Ligi bırakmazlar yani, GS maçında 3 gol yiyince nasıl saldırmaya başladılar görmüşsündür. :)
bir gs li olarak hatırlatma bana o maçı ya ilk maçta nerde bu takım diye baya sövdüm desem yalan olmaz . ben şeyi hiç unutmam ama ronaldonun 2.golü attıktan sonraki yüz ifadesi jest ve mimikleri herşeyi anlatıyor bence :) ama şunu da unutma derim ben dortmund da kaybetti ligi aynı durumdalar sanki ve grupta yenemedi madrid dortmund u.

bir gs li olarak hatırlatma bana o maçı ya ilk maçta nerde bu takım diye baya sövdüm desem yalan olmaz . ben şeyi hiç unutmam ama ronaldonun 2.golü attıktan sonraki yüz ifadesi jest ve mimikleri herşeyi anlatıyor bence :) ama şunu da unutma derim ben dortmund da kaybetti ligi aynı durumdalar sanki ve grupta yenemedi madrid dortmund u.

Doğrudur Almanya ligini pek takip etmiyorum. Biz İspanya'da 1 gol atabilseydik eğer İstanbul'da iş çok farklı olacakmış. Bence elerdik onları. :)

adından korkunca madrid in böyle oluyormuş işte. istanbulda ilk golü de yemesek de gene şansımız vardı ama bu kadar çok şey üst üste gelince elenmek kaçınılmaz oluyor orası süper lig değil ki şampiyonlar ligi ve son 8 takım :) neyse baya salça olduk güray kardeşim biz bu konuya :D

inş turu geçerde kupaya bir adım daha yaklaşırız :eyv

Güzel rakip Fenerin dişine göre, kupanın uçundan tuttu saylır. Başarılar..... Uefa kupasını biz getirdik, inşallah Fenerbahceye de kısmet olur..

Lazio yu yenen takım Benfica yoda yener,yeter ki inansınlar...

Geri