netteki fotolardan oluşturulmuş bir ilan.
Doğruysa kaçmayacak bir fırsat.
Doğruysa kaçmayacak bir fırsat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantıklı tekliflere açığım demiş birde ilginç bir ilan bana pek gerçekçi gelmedi. İstanbulda olsam gider görürdüm 29.000'e veriyorsa ve dediği gibi sıfır plakası dahi çıkmadıysa anında alınır kaçmaz. Ama çarpıcı ilanıda olabilir çok arayan var sen benim hesaba 1.000 TL kapora yolla yoksa kaçırırsın ayaklarına[/Q
bnce nakit para ile gidip görülüp eğer sıkıntısı yoksa hem aracta hem idari mali açıdan alınabilir bir arac 3-4 milyar daha ucuz diğerlerine göre.
bnce nakit para ile gidip görülüp eğer sıkıntısı yoksa hem aracta hem idari mali açıdan alınabilir bir arac 3-4 milyar daha ucuz diğerlerine göre.Mantıklı tekliflere açığım demiş birde ilginç bir ilan bana pek gerçekçi gelmedi. İstanbulda olsam gider görürdüm 29.000'e veriyorsa ve dediği gibi sıfır plakası dahi çıkmadıysa anında alınır kaçmaz. Ama çarpıcı ilanıda olabilir çok arayan var sen benim hesaba 1.000 TL kapora yolla yoksa kaçırırsın ayaklarına
hocam sen karşıyakada mı oturuyorsun @Onurksk