Ucretsiz clio 4 Video oynatma

allah aşkına artık video oynatmak istiyorum ama bir türlü başaramadım .ist daysan yardımına ihtiyacım var deyilsen bile 05356693544 nolu numaram bana yardımcı olursan sevi,nirim dostum .şimdiden teşekkür ederim .

İstanbulda kartala yakınsaniz eğer bunun için size yardımcı olabilirim. Mediaskin elimde mevcut. Sizede bir kopya yapabiliriz.

yarın dosyaları wetransfer aracılığı ile paylaşıcağım. paylaştıktan sonra isteyen indirip kullanabilir.
kamera bağlantısı ve güncelleme işlemlerini basit bi şekilde anlatıcam.
bu arada geri görüş kamerası için usb bellek takılı olması şart değil.

dm olarak e posta adresinizi atanlara wetransfer aracılığı ile dosyaları aktarmaya başlayabilirim.

upgrade.lgu - 118.2 MB
güncelleme linki bu.
indirdiğiniz dosyayı usb belleğe yükleyin
-arac basında geldiğinizde kapıyı açın
-sürücü koltuguna oturdugunuzda kartı yuvasına koymayın arabayı çalıştırmayın
-usb belleğini yuvaya taktıktan sonra aracı çalıştırın. radyo açıldıktan sonra güncelleme mevcut tarzında bi uyarı çıkıcak. güncelle tuşuna basın
güncelleme yapılırken aracı stop etmeyin (yaklaşık 10 dk sürüyor)-cihaz kendi kendine 2 kere açılıp kapandıktan sonra tekrardan aynı ekran çıkıp güncelle ve vazgeç tuşu çıkıcak. vazgeç e basıp ana ekrana geliyoruz.
-hayırlısı olsun cihaz artık 6,0,3.1

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler.

Ekran görüntüsü veya video varsa onlara da bakabilir miyiz?

IGO nasıl, güncel harita mı? Kendimiz daha sonra güncelleyebilir miyiz? USB'nin araca takılı olmasına gerek var mı?

Paylaşım için teşekkürler.

Ekran görüntüsü veya video varsa onlara da bakabilir miyiz?

IGO nasıl, güncel harita mı? Kendimiz daha sonra güncelleyebilir miyiz? USB'nin araca takılı olmasına gerek var mı?
yeni güncel konu mevcut. oradan takip edebilirsiniz. ıgo ve video oynatmak için usb takılı olması gerekiyor.

Şu anda bende de bir çok arkadaşımızın kulalndığı yani çalışan mediaskin programı var benim anlayamadığım aynı mediaskin dosyalarını mı yüklediniz yoksa bizim bilmediğimiz başka bir vidyo oynatma programı mı çıkmış. Son paylaştığınız 118 mb lık dosyd da zaten orjinal media nav ın son sürümü yanlış mı anladım? Tşk ler.

Şu anda bende de bir çok arkadaşımızın kulalndığı yani çalışan mediaskin programı var benim anlayamadığım aynı mediaskin dosyalarını mı yüklediniz yoksa bizim bilmediğimiz başka bir vidyo oynatma programı mı çıkmış. Son paylaştığınız 118 mb lık dosyd da zaten orjinal media nav ın son sürümü yanlış mı anladım? Tşk ler.
şu an kullandığın programı bilmiyorum. forumda yeni güncel konu resimleri ile birlikte mevcut. oraya bir göz at istersen

Merhaba benimde aracım 2017 clio 8.0.5 yüklü video oynatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaslar normal cikma bi r nav ekrani temin etsek sahibinden felan satiliyor 700 tl civari geri gorus kamerasını gectim de normal bi bu video klip film vb şeyler oynatirmi yada bu yazılım ile izleme yapilir mi kullanan fikri olan varmi

Geri