Uçak Kazaları :)

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Başkası yapsa kızarım al kendim yaptım bu seferheheİyi yolculuklar ay pardon seyirler:aytuğAllah cümlemizi kazadan beladan uzak eyle yarabbimroadfox

Serhan Abi Çok Daralır'san Aç Camı Biraz Hava Al - İçeri Temiz Hava Girsin Rahatlarsın :aytuğ

Olmaz ki böylede yapılmaz ki... :D

çok fena kazalar

Ben kac kere dedım bunlara olm dusuk devirlerde kullanmayın ucakları dusurursunuz diye abi cok yakıyor diyorlar olm Cok yakınca bisi olmaz iste dusuk devirde gazı yemeyınce dusuyor meret :D

Harbiden Sıkı Kazalar

Sağ Sağlim İstanbula İndim Bu Arada Ama Çok Ciddi Şaka Falan Değil Uçak Türbülansa Girdi İlk Bi Çığlık sesi Geldi Bir Yerden O Çığlıkla Azıcık Tırstım Sonra Beni Bir Gülme Krizi Aldı :)

Harbiden Sıkı Kazalar

Sağ Sağlim İstanbula İndim Bu Arada Ama Çok Ciddi Şaka Falan Değil Uçak Türbülansa Girdi İlk Bi Çığlık sesi Geldi Bir Yerden O Çığlıkla Azıcık Tırstım Sonra Beni Bir Gülme Krizi Aldı :)

Ben sana 2 tekilla at öyle bin demiştimıslık havaalanındaki dostlardan aldığım istihbarata göre abartmışsın biraz:aytuğ

Ben sana 2 tekilla at öyle bin demiştimıslık havaalanındaki dostlardan aldığım istihbarata göre abartmışsın biraz:aytuğ

Otelden Çıkmadan Önce 3 Shoot Tekila 8 Bira İçtim Ve Sizi O Kafayla Aradım Gerisini Siz Düşünün :)

Otelden Çıkmadan Önce 3 Shoot Tekila 8 Bira İçtim Ve Sizi O Kafayla Aradım Gerisini Siz Düşünün :)

E niye o zaman zahmet vede masraf edip uçağa bindinki güzel kardeşim uçuşa yerde başlamışsın zaten
hehe

Geri