Uçağa İlk defa Binmek !

Yav Otele Geldim Uçağa Bindimde Hızlanması Baya Zevkliydi Kalkış AnındaBir Anda Geriye DoYaslanmamla Beraber Azıcık TIRSTIM :D

kesin onur air'e binmişsindir hocam :D bir de adana havaalanından binmişsindir :D o kadar uçağa bindim bi tek onur air ve adana da dediğini yaşadım :D
Hayır Pegasus Konya - istanbul Seferinde yasadım hem giderken hem gelirken :D 2010 Yılıydı :D

Hayır Pegasus Konya - istanbul Seferinde yasadım hem giderken hem gelirken :D 2010 Yılıydı :D

Konya - Karaman dolaylarında da mümkündür tabi ama oralarda daha çok turbulans oluyor, toroslardan ötürü :)

Anlaşılan o ki Thy den başkası yalan şu sektörde :D Gtl mi kullanıyorlar, nedir :) Hiç çekiş sorunu yaşamıyor uçakları :D

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yav Otele Geldim Uçağa Bindimde Hızlanması Baya Zevkliydi Kalkış AnındaBir Anda Geriye DoYaslanmamla Beraber Azıcık TIRSTIM :D

Ohooo otele yatmayamı geldik:aytuğkaç oralardan gel gecelere akalım:aytuğbu arada inişte olay yapmışsın oldumu şimdi:aytuğHoşgelmişsin canım kardeşim:eyv

Yok ya. Uçağa binsem 1saat 15 dk da gideceğim yolu, .. yemeyerek 18 saat otobüs yolculuğuna çeviriyorum. :D
İşin garip yanı, otobüste de, otobüs viraja girdiğinde önümdeki koltuğu tutmazsam, otobüs devrilecek korkusu var. :D Her virajda- uyuyo olsam bile- uyanıp tutarım önümdeki koltuğu(yani otobüsü). :D :D

Yok ya. Uçağa binsem 1saat 15 dk da gideceğim yolu, .. yemeyerek 18 saat otobüs yolculuğuna çeviriyorum. :D
İşin garip yanı, otobüste de, otobüs viraja girdiğinde önümdeki koltuğu tutmazsam, otobüs devrilecek korkusu var. :D Her virajda- uyuyo olsam bile- uyanıp tutarım önümdeki koltuğu(yani otobüsü). :D :D
Yusuf en sıkı dostun desene şuna... :D

Yusuf en sıkı dostun desene şuna... :D
Ohoo abi dostum demek az kalır ya, kanım, canım. :D

Geri