Yav Otele Geldim Uçağa Bindimde Hızlanması Baya Zevkliydi Kalkış AnındaBir Anda Geriye DoYaslanmamla Beraber Azıcık TIRSTIM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır Pegasus Konya - istanbul Seferinde yasadım hem giderken hem gelirken 2010 Yılıydıkesin onur air'e binmişsindir hocam bir de adana havaalanından binmişsindir o kadar uçağa bindim bi tek onur air ve adana da dediğini yaşadım
Hayır Pegasus Konya - istanbul Seferinde yasadım hem giderken hem gelirken 2010 Yılıydı
Yav Otele Geldim Uçağa Bindimde Hızlanması Baya Zevkliydi Kalkış AnındaBir Anda Geriye DoYaslanmamla Beraber Azıcık TIRSTIM
Yusuf en sıkı dostun desene şuna...Yok ya. Uçağa binsem 1saat 15 dk da gideceğim yolu, .. yemeyerek 18 saat otobüs yolculuğuna çeviriyorum.
İşin garip yanı, otobüste de, otobüs viraja girdiğinde önümdeki koltuğu tutmazsam, otobüs devrilecek korkusu var. Her virajda- uyuyo olsam bile- uyanıp tutarım önümdeki koltuğu(yani otobüsü).
Yusuf en sıkı dostun desene şuna...
Yusuf Uluslararası çalışıyor...Yusuf kim Usta bizim forumdan filanmıhehehehehehe
Ohoo abi dostum demek az kalır ya, kanım, canım.Yusuf en sıkı dostun desene şuna...