30 Haz 2013 #11 SerhanÇELİK T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye 34-İstanbul Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 3,011 Tepkime puanı 185 Puanları 63 Yaş 38 Yav Otele Geldim Uçağa Bindimde Hızlanması Baya Zevkliydi Kalkış AnındaBir Anda Geriye DoYaslanmamla Beraber Azıcık TIRSTIM
Yav Otele Geldim Uçağa Bindimde Hızlanması Baya Zevkliydi Kalkış AnındaBir Anda Geriye DoYaslanmamla Beraber Azıcık TIRSTIM
30 Haz 2013 #12 *Gökhan42 Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Haz 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 35 vahapaydın' Alıntı: kesin onur air'e binmişsindir hocam bir de adana havaalanından binmişsindir o kadar uçağa bindim bi tek onur air ve adana da dediğini yaşadım Genişletmek için tıkla ... Hayır Pegasus Konya - istanbul Seferinde yasadım hem giderken hem gelirken 2010 Yılıydı
vahapaydın' Alıntı: kesin onur air'e binmişsindir hocam bir de adana havaalanından binmişsindir o kadar uçağa bindim bi tek onur air ve adana da dediğini yaşadım Genişletmek için tıkla ... Hayır Pegasus Konya - istanbul Seferinde yasadım hem giderken hem gelirken 2010 Yılıydı
30 Haz 2013 #13 vahapaydın T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 7 Şub 2011 Mesajlar 944 Tepkime puanı 43 Puanları 0 *Gökhan42' Alıntı: Hayır Pegasus Konya - istanbul Seferinde yasadım hem giderken hem gelirken 2010 Yılıydı Genişletmek için tıkla ... Konya - Karaman dolaylarında da mümkündür tabi ama oralarda daha çok turbulans oluyor, toroslardan ötürü Anlaşılan o ki Thy den başkası yalan şu sektörde Gtl mi kullanıyorlar, nedir Hiç çekiş sorunu yaşamıyor uçakları HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
*Gökhan42' Alıntı: Hayır Pegasus Konya - istanbul Seferinde yasadım hem giderken hem gelirken 2010 Yılıydı Genişletmek için tıkla ... Konya - Karaman dolaylarında da mümkündür tabi ama oralarda daha çok turbulans oluyor, toroslardan ötürü Anlaşılan o ki Thy den başkası yalan şu sektörde Gtl mi kullanıyorlar, nedir Hiç çekiş sorunu yaşamıyor uçakları HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
30 Haz 2013 #14 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 SerhanÇELİK' Alıntı: Yav Otele Geldim Uçağa Bindimde Hızlanması Baya Zevkliydi Kalkış AnındaBir Anda Geriye DoYaslanmamla Beraber Azıcık TIRSTIM Genişletmek için tıkla ... Ohooo otele yatmayamı geldik:aytuğkaç oralardan gel gecelere akalım:aytuğbu arada inişte olay yapmışsın oldumu şimdi:aytuğHoşgelmişsin canım kardeşim
SerhanÇELİK' Alıntı: Yav Otele Geldim Uçağa Bindimde Hızlanması Baya Zevkliydi Kalkış AnındaBir Anda Geriye DoYaslanmamla Beraber Azıcık TIRSTIM Genişletmek için tıkla ... Ohooo otele yatmayamı geldik:aytuğkaç oralardan gel gecelere akalım:aytuğbu arada inişte olay yapmışsın oldumu şimdi:aytuğHoşgelmişsin canım kardeşim
30 Haz 2013 #15 cnk52 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Kas 2011 Mesajlar 566 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yok ya. Uçağa binsem 1saat 15 dk da gideceğim yolu, .. yemeyerek 18 saat otobüs yolculuğuna çeviriyorum. İşin garip yanı, otobüste de, otobüs viraja girdiğinde önümdeki koltuğu tutmazsam, otobüs devrilecek korkusu var. Her virajda- uyuyo olsam bile- uyanıp tutarım önümdeki koltuğu(yani otobüsü).
Yok ya. Uçağa binsem 1saat 15 dk da gideceğim yolu, .. yemeyerek 18 saat otobüs yolculuğuna çeviriyorum. İşin garip yanı, otobüste de, otobüs viraja girdiğinde önümdeki koltuğu tutmazsam, otobüs devrilecek korkusu var. Her virajda- uyuyo olsam bile- uyanıp tutarım önümdeki koltuğu(yani otobüsü).
30 Haz 2013 Konuyu Başlatan #16 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,884 Tepkime puanı 1,840 Puanları 113 Yaş 56 cnk52' Alıntı: Yok ya. Uçağa binsem 1saat 15 dk da gideceğim yolu, .. yemeyerek 18 saat otobüs yolculuğuna çeviriyorum. İşin garip yanı, otobüste de, otobüs viraja girdiğinde önümdeki koltuğu tutmazsam, otobüs devrilecek korkusu var. Her virajda- uyuyo olsam bile- uyanıp tutarım önümdeki koltuğu(yani otobüsü). Genişletmek için tıkla ... Yusuf en sıkı dostun desene şuna...
cnk52' Alıntı: Yok ya. Uçağa binsem 1saat 15 dk da gideceğim yolu, .. yemeyerek 18 saat otobüs yolculuğuna çeviriyorum. İşin garip yanı, otobüste de, otobüs viraja girdiğinde önümdeki koltuğu tutmazsam, otobüs devrilecek korkusu var. Her virajda- uyuyo olsam bile- uyanıp tutarım önümdeki koltuğu(yani otobüsü). Genişletmek için tıkla ... Yusuf en sıkı dostun desene şuna...
30 Haz 2013 #17 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 *USTA' Alıntı: Yusuf en sıkı dostun desene şuna... Genişletmek için tıkla ... Yusuf kim Usta bizim forumdan filanmıhehehehehehe
*USTA' Alıntı: Yusuf en sıkı dostun desene şuna... Genişletmek için tıkla ... Yusuf kim Usta bizim forumdan filanmıhehehehehehe
30 Haz 2013 Konuyu Başlatan #18 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,884 Tepkime puanı 1,840 Puanları 113 Yaş 56 ROADFOX' Alıntı: Yusuf kim Usta bizim forumdan filanmıhehehehehehe Genişletmek için tıkla ... Yusuf Uluslararası çalışıyor...
ROADFOX' Alıntı: Yusuf kim Usta bizim forumdan filanmıhehehehehehe Genişletmek için tıkla ... Yusuf Uluslararası çalışıyor...
30 Haz 2013 #19 cnk52 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Kas 2011 Mesajlar 566 Tepkime puanı 3 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Yusuf en sıkı dostun desene şuna... Genişletmek için tıkla ... Ohoo abi dostum demek az kalır ya, kanım, canım.
*USTA' Alıntı: Yusuf en sıkı dostun desene şuna... Genişletmek için tıkla ... Ohoo abi dostum demek az kalır ya, kanım, canım.