UB Coupe Amerikan Park Modülleri Bugün Geldi :)

Modüller geldi şimdide taktıracak yer bulamıyorum adamlar bu bi işe yaramaz boşuna almışsın diyorlar ve kestirip atıyorlar gıcık oldum ya yarın zaman bulabilirsem kendim bağlıcam artık sanki bedavaya yaptırıyoruz enterasan ve alem olmuş elektrikçiler tabi daha önce böyle bişey görmedikleri için garipsemeleri gayet normal .......... :)

hayırlı olsun, güle güle kullan

Isi bilen bi adam olsaydi once o sistemi takdir ederdi :D

Halil Abinin veya Mert'in elektrikcisinde modulleri baglatabilirsin

Isi bilen bi adam olsaydi once o sistemi takdir ederdi :D

Halil Abinin veya Mert'in elektrikcisinde modulleri baglatabilirsin
Aynen öyle Semih abi valla taktırmam lazım bi yerde neresi olursa artık odamda kuzu kuzu yatıyorlar taktır artık bizi diyorlar :)

Son düzenleme:
hayırlı olsun ap lar yasın urunu gercekten kalıtelı

hayırlı olsun ap lar yasın urunu gercekten kalıtelı
Sağol abi teşekkür ederim evet piyasadaki diğer basit malzmeler bu sistemin yanında duramaz bu profesyonel gerçekten ama diğerleri tamamen amatör bence hemde bu ürün ayrıca çok fonksiyonel istenildiğinde devre dışı dahi bırakılabiliyor ışık şiddeti ayarı yapılabiliyor demem oki harika bir malzeme herkese tavsiye ediyorum...

Modüller geldi şimdide taktıracak yer bulamıyorum adamlar bu bi işe yaramaz boşuna almışsın diyorlar ve kestirip atıyorlar gıcık oldum ya yarın zaman bulabilirsem kendim bağlıcam artık sanki bedavaya yaptırıyoruz enterasan ve alem olmuş elektrikçiler tabi daha önce böyle bişey görmedikleri için garipsemeleri gayet normal .......... :)

Hiçbiryer bulamazsan Bostancı sanayide rahat takarsın :) benim takdırdığım yerde halil abinin takdırdığı yerde bostancı sanayide :eyv

Geri