Twingo'ya uyumlu Renault parçaları

çözümde sınır tanımayan twingocular :eyv

ehe :)

arkadaşlar ben fejolerlinin paylaştığı erler otomotıvden parça ısmarladım. cırcır takımı fren balataları, hava filtresi, benzin filtresi. piyasanın cok altında fiyata hemde taksıtlı hemde kargo ucretını odeyerek gonderdıler. parcalar gelsın durumu paylaşacam sızınle. inşallah kalıtesı ıyıdır malzemelerın:)

Hasan sürekli oradan alıyor parçalarını, gayette kaliteli. sorun çıkacağını sanmam :eyv

konustugum arkadas gayet ılgılıydı zaten. dedım fanclub dan arkadaşlar tavsıye ettı, adam hatırladı bıze gelıyolar dedı. ınsallah sıkıntı cıkmaz, buralarda twingo parçası sıkıntı, bulamıyoz. guvenılır bı adres lazımdı sızın taraflardan:))

beyler gelen parçalar gayet kalıtelıydı. usta yarı parasına almıssın dedı. haberınız olsun. buradan bırsey daha paylaşayım. benım tiwinin hız gostergesı sureklı gıdıp gelıyodu. dıreksıyonda bi sertlesıp bi yumusuyodu. servısten bır parca aldım hız olcmeye yarayan. 75 ytl verdım. az once nette aynı parcayı 15 lıraya gordum:(( sancı gırdı resmen :)))

Parça sıkıntını az da olsa çözdüğüne sevindim :)

çok değerli bilgi paylaşımı olmuş. emeğe teşekkürler..

rica ederiz :eyv

Merhaba,
Ben yeni 1997 model twingo base aldım kaput teli ve bagaj fiti arıyorum yardımıcı olabilirmisiniz

Geri