TWİNGO iç kapı kolu aydınlatması (ışık ayarlamalı)

sitede kayboluyorum şu an kocaman bir yermiş gibi dolan dola mesajı nereye yazdım nerdeydi derken safsaf dolaşıyorum ne değişik geliyor tiyo verseniz ya byle mesajlarıma verilen cevapları gösteren bir er mesela..:o

Abonelikler ile ilgili mail attım ya sana hasan okumadın mı?

way be süper olmuş :)

sitede kayboluyorum şu an kocaman bir yermiş gibi dolan dola mesajı nereye yazdım nerdeydi derken safsaf dolaşıyorum ne değişik geliyor tiyo verseniz ya byle mesajlarıma verilen cevapları gösteren bir er mesela..:o

Hasan hiçbir yerde bulamayınca Twingo kulübüne baksan yeterdi...:D:D

10 numara olmuş...bu ledler truncu mu??? turuncusa nerden buldun yardımcı olursan...

10 numara olmuş...bu ledler truncu mu??? turuncusa nerden buldun yardımcı olursan...

kadıköy yazıcı oğlu iş hanı -1 . kat 10 tl metresi ve 3 led 3led kesi kulllanabiliyorsun 12 volt la 1 waatveriyor..

kadıköy yazıcı oğlu iş hanı -1 . kat 10 tl metresi ve 3 led 3led kesi kulllanabiliyorsun 12 volt la 1 waatveriyor..

saol teşekkürler....

değişik ve yaratıcı bır calışma olmuş emeğinize sağlık

Valla helal olsun süper çalışma emeğinize sağlık.

teşekkürler.

Son düzenleme:
Tebrik ederim. Tamamen görsellik için yaptım demişsiniz ama kapı kolunu bulamadığı için arabaya yabancı birçok kişi benim arabamdan inemiyor. Bence aynı zamanda çok işlevsel olmuş. Ben de aynından yapmak isterim açıkcası.

Geri