Twingo-Bakım candır...

Eyvallah kardeşim, yaraması lazım, ustam da yaradığını ve olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi...

Eyvallah abim, dün sen bugün ben bakımdaydık...:eyv
Abim bir yararini ve farkini hissedersen bizde deniyelim abim :eyv

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+ 10 hp almışmıyızdır Başkan... :D

En az 10 hp:)resmen ciğerlerini yenilemişsin twi'nin :eyvBor kullandığını ilk defa görüyorum yada daha önce ben farketmedim tavsiyemi yoksa denemek içinmi kullanıyorsun Usta?Özellikle şanzıman için bilmiyordum ben hayırlısı ile bir kaç 1000 devirdikten sonra gözlemlerini alalımda bizde kullanalım mennun kalırsan :masallah

En az 10 hp:)resmen ciğerlerini yenilemişsin twi'nin :eyvBor kullandığını ilk defa görüyorum yada daha önce ben farketmedim tavsiyemi yoksa denemek içinmi kullanıyorsun Usta?Özellikle şanzıman için bilmiyordum ben hayırlısı ile bir kaç 1000 devirdikten sonra gözlemlerini alalımda bizde kullanalım mennun kalırsan :masallah
Geçen gün 12 ci abinin konusunda denk geldim, faydasını gördüğünü yazmış ve bu markayı önermişti, çok km yapmış araçlarda fayda sağladığını söylüyorlar...

Hayırlı uğurlu olsun ustam

Direksiyon ağırlaşması km sensöründe de olabilir. Hatta direksiyon ağırlaşınca km saati sıfır gösterir. 40tllik jaeger marka hız sensörü ile sorunu çözersiniz. Aracı kaldırmadan değiştirmek mümkün

Direksiyon ağırlaşması km sensöründe de olabilir. Hatta direksiyon ağırlaşınca km saati sıfır gösterir. 40tllik jaeger marka hız sensörü ile sorunu çözersiniz. Aracı kaldırmadan değiştirmek mümkün
KM sayacı çalışıyordu aküyü değiştirdikten sonra kendiliğinden düzeldi, yazdığın aklımın bir kenarında olacak kardeşim, senden öğreneceğim çok şey var...:eyv

Hemen hemen her twingoda günün birinde karşılacak durum bu parçanın arızası. Bugün olmasa birgün seni bulacak :)

Abi Allah kaza bela göstermesin inşallah. Hayırlı olsun .

Geri