Tüvtürk cam filmi ağır kusur oldu!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hidobur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam açıkça parası olana sıyah cam olmayana akvaryum gıbı gez denılıyor bu kadar basıt, hep böyleydi fılımlı arkadaşım bugun mesaj atmıs tuvden gecmıyor dıye daha dune kadar benımkıne bısey demıyolar 5 senedır gezıyorum ben sokmıcem falan dıyordu :D bende ona her zaman yahu yasak cevırmeye gırersen alırsın elıne makbuzu dıyordum kısmetıne cevırme denk gelmemıs yada memuruna denk gelmemıs, app dede aynısını benımkı muhurlu dıyor yahu yasak dıyorum benımkı muhurlu dıyor benımkıde muhurluydu soktum dıyorum bana bısey demıyorlar dıyor hala yarında app den kalacak muayenede sökmek zorunda kalacak, ya kaçak yaşıcaz yada sökecez bunun başka bır alternatıfı yok en azından fabrıka cıkışlı renklı camlı araba almadıgımız surece böyle.

yakındır bır kac işi bilen az hukukdan anlayan mahkemeye verir kazanır cezasını iade ederler sonra haberlerde cıkar fılm yasagı kalktı falan dıye.

Bugun itibariyle clio 4umun filmlerini kendim söktum.2 - 3 saat surdu.kurtlara para kaptirmaya gerek yok.vaktim coktu yavas yavas yaptim.sokmekten ziyade camda kalan yapiskan kalintilari vakit aldi.bunun icin bimden 3 tlye limon kolonyasi aldim koydum fisfis siseye cama siktim, yapuskanlari cözup yumusatiyor.sonra cikarmus oldugum falcata bicagiyla spatula gibi nazikce kazidim.falcata yerine plastik bulasik teli de kullanabilirsiniz.arka cami da guneste beklettim isindi sonra caprazlama ara sira cakmakla isitarak cikardim herhangi bir problem olmadi.yavas yavas cikarin aniden cart diye cekmeyin yoksa rezistanslari agda yapar gibi cikarabilirsiniz.en son camsille tum camlari sildim.mumkun oldugunca tek parca cikarmaya calisin filmleri.once azcik kenarin acip yavas yavas indirin hic zor bi yani yok.extra bi maharet felan istemiyor eli tutan herkes yapabilir.

Bugun itibariyle clio 4umun filmlerini kendim söktum.2 - 3 saat surdu.kurtlara para kaptirmaya gerek yok.vaktim coktu yavas yavas yaptim.sokmekten ziyade camda kalan yapiskan kalintilari vakit aldi.bunun icin bimden 3 tlye limon kolonyasi aldim koydum fisfis siseye cama siktim, yapuskanlari cözup yumusatiyor.sonra cikarmus oldugum falcata bicagiyla spatula gibi nazikce kazidim.falcata yerine plastik bulasik teli de kullanabilirsiniz.arka cami da guneste beklettim isindi sonra caprazlama ara sira cakmakla isitarak cikardim herhangi bir problem olmadi.yavas yavas cikarin aniden cart diye cekmeyin yoksa rezistanslari agda yapar gibi cikarabilirsiniz.en son camsille tum camlari sildim.mumkun oldugunca tek parca cikarmaya calisin filmleri.once azcik kenarin acip yavas yavas indirin hic zor bi yani yok.extra bi maharet felan istemiyor eli tutan herkes yapabilir.

hocam sökmüşsünüz ama tekrar yazayım belkı yenı goren arkadaşlar olacaktır,saç kurutma makınesı ıle ısıtarak camda yapışkan bırakmadan cıkıyor.
fılmın kalıtesıne göre tek parçada cıkar parça parçada cıkar, ıyıce ısıtın işiniz daha kolay olacaktır.

cam filmleri sökümü ile ilgili video paylaşım kanallarında bir çok video bulunmakta yalnız arka (bagaj bölümü) camdaki rezistansların zarar görmemesi için farklı söküm önerileri bulunmakta. Bugün öğrendiğim bilgiye göre (teyit etmek gerekir!) tuvturk ve trafik polisi arka (bagaj camı) camdaki film için herhangi bir problem çıkarmıyormuş. Sökülmese de olur sanırım. Yeni bilgiler gelirse tüm arkadaşların paylaşmasını rica edicem.

Bugun itibariyle ben de aracin filmlerini sokturdum ve sadece bagaj cami filmli kaldi. Acikcasi benim film zaten cok acikmis ve sokuldugu halde film var sanip bi daha gittim [emoji23]. Neyse bagaj cami duruyor rezistansdan dolayi diger tum camlar sokuldu. Artik ona da karisirlar mi cevirdiklerinde gorecegiz.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun itibariyle ben de aracin filmlerini sokturdum ve sadece bagaj cami filmli kaldi. Acikcasi benim film zaten cok acikmis ve sokuldugu halde film var sanip bi daha gittim [emoji23]. Neyse bagaj cami duruyor rezistansdan dolayi diger tum camlar sokuldu. Artik ona da karisirlar mi cevirdiklerinde gorecegiz.

Söktürmüşken hepsini söktürüseydin aklında şüphe kalmazdı. [emoji4]

Söktürmüşken hepsini söktürüseydin aklında şüphe kalmazdı. [emoji4]

Rezistans olayi takildi kafama filmci de serviste kalsin dedi ustelemedim ben de ama bundan sebep islem yapacaksa ne diyelim artik :)

Geri