Tuv türk muayene sorunu ?

Arkadaşlar herkese merhaba...
Aracımı muayeneye götürdüm ve sorunsuz olarak geçti. Bazı arkadaşların dediği gibi sadece diş derinliğine bakıldı...
İlginiz için teşekkür ederim...

Hadi geçmiş olsun. 2 sene rahatsın. bilgilendirme için teşekkürler...

Arkadaşlar herkese merhaba...
Aracımı muayeneye götürdüm ve sorunsuz olarak geçti. Bazı arkadaşların dediği gibi sadece diş derinliğine bakıldı...
İlginiz için teşekkür ederim...

Hocam hayırlısı olsun.

Bizim arkadaşlardada arazi araçları var ister asfalt lastiği takıyorlar ister tam teşekküllü arazi lastiği kimse bir şey demiyor diş derinliğine bakıyorlar halbuki asıl bakmaları gereken üretim tarihi.

Lastigin yola tutunmasını diş derinliği değil lastiğin hamurunun kalitesi sağlıyor. Yaşı büyük olan lastik sertleşir ve ısınmaz .. Isınmayan lastikte asfaltta kayıp gidiyor.. Bu bizim ülkede ehliyet alıpta araba kullanamayanlar misali gibi :D

Bu arada film varmı aracınızda benim araçta film var ön camda yok sadece. Kaç numara film bende bilmiyorum ama geçermi geçmezmi bakıcaz.

cam filmi şu an da sorun etmiyorlar.. hafif kusur ile geçtim ben de geçen gün.. ama dün okuduğum haberde şöyle diyor du; ön cam a yapılmasına izin verilmeyecek. sağ ve sol ön cam lar da ise %70 geçirgenlik istenecek ibaresi vardı.. henüz netleşmedi ama bu seçenek üzerinde görüşüyorlar imiş

Geri