Tuv türk muayene sorunu ?

commandos07

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar...
Önümüzdeki ay aracımı muayeneye götüreceğim. Şöyle bir soru işareti var aklımda. Aracım İcon donanımlı. Üzerinde 195-55-16 ebatlarında lastik vardı. Ben de fiyatı yüksek diyerekten 205-55-16 ebatlarında kış lastiği alarak taktırdım. Bu lastikler muayeneden geçer mi ? Kontrollerde lastik ebatlarının çok az da olsa büyük olması sorun olur mu ? Bu tip bir sorun yaşayan oldu mu ? Görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim...
Herkese güvenli sürüşler diliyorum. Tekeriniz düz bassın !

renoult 19 larda orjinalinde 175-70-13 vardır, ama senelerdir ben 175-65-14 kullanıyorum, muayenedende sorunsuz geçiyor, sizdede sorun olmaz

Facebook gruplarında kapı içinde 195 / 55 / 16 yazdığı için farklı ebat takıp kalanları gördüm. Ama onların 17"di jantları. Deneyin en kötü ihtimal ücretsiz tekrar veriyorlar.

Diş derinliği uygunsa problem olacağını düşünmüyorum.

Jant farki olmadikca sorun olmaz diye dusunuyorum

Muayene sonucunu paylaşırsanız sevinirim. Merakla bekliyorum.

Arkadaşlar yorumlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim. Muayeneye bu şekilde gireceğim artık şu an için başka bir seçenek görünmüyor. Çünkü yazlık lastikleri taktır tekrar kıslıkları taktır 100 TL masrafı olacak bana durduk yere... Şansımızı bir deneyelim ama genel olarak sorun olmayacak gibi bir izlenim oluştu bende. Umarım öyle olur. Sonucu sizlerle paylaşacağım. Muayene Aralık ayının 19 unda olacak teşekkür ederim.
Sağlıcakla kalın...

lastikte sadece diş derinliğine bakarlar. geri kalan ebet jant boyutu vesaire sorun olmaz

istediğin lastiği tak sorun olmaz biz muayneye giderken arabanın 4 tekerini ayrı ayrı lastik takıp gidiyoz ne sorun olacak ona bakmıyorlar bile :))

Geri