Turuncu sis,park ve led plaka ampülü :)

kazasız belasız kullanmanız dileğiylee . . ..

Arkadaşlar bende sis lerimi değiştirmek istedim ama gittiğim elektrikçide Megane 3 Coupe nin sis lerini değiştirmek için az daha tamponu sökecekti, izin vermedim. Sislerin ampülünü nasıl değiştirildiğini bilen gören var mı?

krikoyla sağdan kaldır once eger yaparım dıyorsan sis farını altına eğil elini aynı hızada uzat elıne yuvarlak plastık kapak gelecek cek onu aynı normal farlardaki gıbı vakumlu tırnak yok zaten anlıyorsunuz elinizle ama en salamı krıko ama bunu yaparkende güvenlik tedbirini elden bırakmayın aman tek yapmayın sakın hemen cıkıyor zaten kolay gelsin

beyaz plaka ledleri çok fazla parlıyor mu yoksa sade bir görüntü mü

Beyaz parklar ne cok parlıyor nede cok sonuk yanıyor tam kıvamında diyebilirim takmasıda cok kolay focus lardakı beyaz gibi düşünebilirsiniz saygılarımla

meganarda tampon inmeden çok zor bi olay hocam..

hayırlı olsun kardeşim ozaman sanada genelde hep sarı sis le gezenler var megane zaten hiç görmedim clio da hiç görmedim trafikte biz ilk olduk galiba :D

Fazla iddiali olmus. Ben Subat ayindan beri Clio Williams'imda turuncu sis geziyorum. Hemde folyo degil cam:)

eyw eren kardeşim :D ama ben suanda hepsını soktum ve çakar yaptım kendı ımalatım beyaz çakar çapraz çakıyor fena oldu aparatını altım bıraz kablo ve led :D 50 60 tl lık pro cakarı 15 tlye maal ettık valla :D sımdı daha ıyı cunku gecen bole polıs cevırdı 75 tl ceza yedık :D yarasın bana :D şimdi çakarla gezıyorum bakalım o nolcak :D :D

eyw eren kardeşim :D ama ben suanda hepsını soktum ve çakar yaptım kendı ımalatım beyaz çakar çapraz çakıyor fena oldu aparatını altım bıraz kablo ve led :D 50 60 tl lık pro cakarı 15 tlye maal ettık valla :D sımdı daha ıyı cunku gecen bole polıs cevırdı 75 tl ceza yedık :D yarasın bana :D şimdi çakarla gezıyorum bakalım o nolcak :D :D

Hacı abi sende birini aöküp daha beterini takmışsın :D amann dikkat et valla çakarlar çok dikkat çekiyo anında basarlar. Bu arada bu sisler folyomu folyoysa nerden buldun? Bugün bende parkları turuncu yaptm fakat sislerim sarı folyo onlarıda turuncu yapayım dedim Yalova'yı talan ettim yok arkadaş çıldırmak üzereyim..

Bu arada geçen 3 hafta içinde çakarlardan da ceza yemedin demi? :D

Yok kardeşim alklaha şuhur yemedık polıslerde bakıyor zaten sadece cevırmelerde kapattınmı yeterlı oluyor folyoyoda gelınce google eliftunıng yaz kardesım burda ist. kartalda kargo yaparlar herhalde folyo olarak ısteyebılırsın herçeşit folyo mevcut orada ;) kolay gelsin

Kardeş sisleri nasıl yaptın yav resimlerde turuncu folyo gibi görünüyor ama doğrumudur? yoksa ampülü felanda değiştirdin mi??? çok beğendim bende astra h yapmak istiyorum parklarım zaten turuncu ama sisler çok hoşuma gitti ;)

Geri