Turtle Wax

BildiÄŸin sıvı cila.. Bunun etkisi kalıcı deÄŸil 1-2 hafta en fazla veya 1 yıkamada gider. Daha kaliteli saÄŸlam sıvı cilalarda var..iÅŸini görür amatör ürün ztn
Mesela ?

BildiÄŸin sıvı cila.. Bunun etkisi kalıcı deÄŸil 1-2 hafta en fazla veya 1 yıkamada gider. Daha kaliteli saÄŸlam sıvı cilalarda var..iÅŸini görür amatör ürün ztn

Ben Epeydir Kullanıyorum Aracda Haftada 5 Kez Köpükle Yıkanır 1 Ay Rahat Dayanıyor Daha Ne Olsun

Finish kare 1000p katıwax, meguiars nxt sıvı . Meguiars m21 sıvı , meguiars ultimate wax sıvı.. Bu üründen daha iyidir.. Katı wax daha çok dayanır.. Ben turtlewax a o parayı vereceğime fk1000p 56 gr 25 tl olanı aracıma sürerdim en az 3-4 ay dayanır. Antalya sıcağına dayanan tek wax fk1000p..

Finish kare 1000p katıwax, meguiars nxt sıvı . Meguiars m21 sıvı , meguiars ultimate wax sıvı.. Bu üründen daha iyidir.. Katı wax daha çok dayanır.. Ben turtlewax a o parayı vereceÄŸime fk1000p 56 gr 25 tl olanı aracıma sürerdim en az 3-4 ay dayanır. Antalya sıcağına dayanan tek wax fk1000p..
Bilgilendirme için teşekkürler kardeş:) birdaha ki sefere onları alırım,araçta olan çizikler bir elin parmağını geçmez ince bide,kalıcıda olabilir bence.
Ben Epeydir Kullanıyorum Aracda Haftada 5 Kez Köpükle Yıkanır 1 Ay Rahat Dayanıyor Daha Ne Olsun

Bende bi deniyeyim,forumda bir kaç yerde okudum Turtle Wax öneriliyordu.

Bilgilendirme için teşekkürler kardeş:) birdaha ki sefere onları alırım,araçta olan çizikler bir elin parmağını geçmez ince bide,kalıcıda olabilir bence.

Bende bi deniyeyim,forumda bir kaç yerde okudum Turtle Wax öneriliyordu.

çizikleri gidermek için polisaj gerekir. Bazı sıvı cilalar ince çizikleri doldurarak gizler.. Sıvı cilanın asıl amacı parlaklık vermesidir..boya koruma özelliği pek yoktur.. Boya koruma özelliği için fk1000p katıwax yapılırsa çok iyi olur koruma durumu çok iyi..

çizikleri gidermek için polisaj gerekir. Bazı sıvı cilalar ince çizikleri doldurarak gizler.. Sıvı cilanın asıl amacı parlaklık vermesidir..boya koruma özelliÄŸi pek yoktur.. Boya koruma özelliÄŸi için fk1000p katıwax yapılırsa çok iyi olur koruma durumu çok iyi..
Bu benim aldığım çizik gidermez mi şimdi kardeş?

Bu benim aldığım çizik gidermez mi şimdi kardeş?

Büyük ihtimal gidermez ama çizik doldurucu özelliği varsa maskeler.. Çizik gidermek için pasta alman lazım ama elle çizik gidermekte uğraştırır ve tam verim alınmaz bu yüzden polisaj makinası lazım. Çizik giderme işlemide çiziğin durumuna göre senede 1 yapılır.. Çizik doldurucu cilalar autoglym srp gibi ürünlerle idare edip çizikleri gizlemek ve üstüne finishkare 1000p koruma yapmak amantıklı. İnce çizik devamlı oluşabilir araç yıkama hatası fırça sürülmesi , kirli bezle silinmesi , toz varken silinmesi gibi devamlıda polisaj yapılmaz boyadan alır herseferide bu yuzden çizik doldurucu autoglym srp alsaydın daha güzel işini görürdü..turtlewaxta çizik doldurma varmı emin değilim deneme yap bir bölümde belli olur..

Büyük ihtimal gidermez ama çizik doldurucu özelliÄŸi varsa maskeler.. Çizik gidermek için pasta alman lazım ama elle çizik gidermekte uÄŸraÅŸtırır ve tam verim alınmaz bu yüzden polisaj makinası lazım. Çizik giderme iÅŸlemide çiziÄŸin durumuna göre senede 1 yapılır.. Çizik doldurucu cilalar autoglym srp gibi ürünlerle idare edip çizikleri gizlemek ve üstüne finishkare 1000p koruma yapmak amantıklı. Ä°nce çizik devamlı oluÅŸabilir araç yıkama hatası fırça sürülmesi , kirli bezle silinmesi , toz varken silinmesi gibi devamlıda polisaj yapılmaz boyadan alır herseferide bu yuzden çizik doldurucu autoglym srp alsaydın daha güzel iÅŸini görürdü..turtlewaxta çizik doldurma varmı emin deÄŸilim deneme yap bir bölümde belli olur..
İçimi kararttın be kardeş:)

etkisi kısa sürer diyen arkadaşa sesleniyorum aracımıza yaklaşık 1 ay önce park halindeyken sürttüler nazara geldi dedim (sürtmeden kastım çamurluk ezildi) bunun yüzünden aracı 1 aydır yıkamıyorum ve araç hala parıl parıl parlıyor turtle wax kullanıyorum ben de etkili bir ürün tabi ki görüşünüze saygı duyuyorum daha iyileri var ama turtle wax da kötü değil her 1,5 2 ayda bir turtle waxla cila atarım başınada püskürtmeli fıs fıs lardan taktım sıkıp nemli bezle silip kuruluyorum ve gerçekten güzel bir sonuç veriyor ;)

Geri