Türklerin otomobil tercihleri

zamanin Tofaşi Şahin i olma yolunda devam.

marka değilde araba olarak konsuyorum , bizim milletimiz hiçbir özelliği olmayan b sınıfı araçlara bir kamyon para vermeyi çok sever hatta araba c sınıfı ise dünyada ondan daha iyi araba yoktur

komik :D
Başlık Türkiye'de Araç Satış Sayıları olsa eyvallah ama başlık Türklerin Tercihi deniyor külliyen yalan :D
Sizin örnekte, 150 ekmek sattım derim ama halk ekmeğe bayılıyor çok sevdiğinden alıyor demem.
Filo araçları ne zamandan beri halkının tercihine göre alınıyor. Benim bildiğim F/P oranına göre alınıyordu en son.

Fiat ve Ford hatta VW bile ciddi filo satışları yapıyor keşke hepsinin düşüldüğü gerçek liste de yayınlansa.
Halk ekmegi sevdi ya da sevmedi bu sizin 150 ekmek sattiginiz gercegini degistirmez..

Samsung Edge ile gonderildi

Halk ekmegi sevdi ya da sevmedi bu sizin 150 ekmek sattiginiz gercegini degistirmez..

Katılıyorum. Ben bu kadar satış yapılmadı demedim ki. Konuya ilk mesajım:
Filo satışlarını bu listeden düştüklerinde gerçekten halkın tercihini öğrenebiliriz.

Bu liste size halkın ekmek sevgisi bilgisini vermez. Gelin başlığı "Türkiye'deki Araç Satış Sayıları" diye düzeltin sorunu çözelim :)

Zaten başlıkta sevgi demiyor tercih diyor:) Satın almak da tercihtir. Filolar da Renault 'yu tercih etmişler. Kaldı ki tüm markalardan filo satışı düşülürse Renault en kötü 2. olur iddiasındayım ben. :eyv

Geri