Türkiye'de bir İLK !!! y.clio iii muayene !!! PH 085

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PH 085
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gebzede yaptırdık. hatta gebze için pek olumlu seyler soylemıyorlar ama cok sukur sıkıntımız yok :)

Abi Gebzede bizim şantiyenin aracını yaptırdık çok problem olmadı ya şöyle diyicem tanıdık insan olunca çok kusura bakmadan geçiriyorlar...

Hadi Gözün Aydın Sis Farı Nasıl Hatalı Arkadaş Yuh Ya Sırf İş Olsun Diye Yazmışlar
77

abıcım ınan su zamana kadar kac tane sıfır arac soktum hatırlamıyorum kısalar hadı anladık ama sısler ılk kez karsıma cıktı :)

tesekkur ederım...

aynen su sis farı ayarına neye göre kime göre bakıyorlar maşallah aracına :)

Abi Gebzede bizim şantiyenin aracını yaptırdık çok problem olmadı ya şöyle diyicem tanıdık insan olunca çok kusura bakmadan geçiriyorlar...

evet haklısın bende sureklı arac goturdugum ıcın bır tanısıklık soz konusu fakat benımde sansıma en kıl arkadas denk gelınce dedım aman... neysekı guvenıyoruz aracımıza :)

Gözün aydın Melih,f ull stock arabaya bile hata çıkarıyorlar ya yuhh diyorum...

gecmis olsun Full stocka hata veriyorlarsa bizim 98 modele sorunsuzz giriş cıkıs mucize :D

abi geçmiş olsunda sis farlarının ayarları neden bozuk:S

gecmis olsun Full stocka hata veriyorlarsa bizim 98 modele sorunsuzz giriş cıkıs mucize :D
bizim megyy muayeneden geçemiyor abi:p
-f1 korna
-stop kaplama
yada sorun çıkarıyorlarmış:evy

Gözün aydın Melih,f ull stock arabaya bile hata çıkarıyorlar ya yuhh diyorum...

yuh ki ne yuh abi...aracta yag ve filtre harıcı degısen yok :) stock ki ne stock ama gelde anlat ıste tuv e :)

Geri