20 Nis 2012 Konuyu Başlatan #11 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 dulger58' Alıntı: fiyatı ve parcası uygunsa belki taksiciler tercih eder... Genişletmek için tıkla ... En Full ' Full'ü 27 LiraYedek Parça Bedava
dulger58' Alıntı: fiyatı ve parcası uygunsa belki taksiciler tercih eder... Genişletmek için tıkla ... En Full ' Full'ü 27 LiraYedek Parça Bedava
20 Nis 2012 Konuyu Başlatan #12 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Önü symbolü andırmıyor mu sizce Renault lada nissan ortaklığından doğan bir melez galiba... Genişletmek için tıkla ... Yok Bu Daha Onlardan Değil Onlar 2013'de Yok Bunlar Onlardan Değil, Onlar 2013'de ...
speedmann' Alıntı: Önü symbolü andırmıyor mu sizce Renault lada nissan ortaklığından doğan bir melez galiba... Genişletmek için tıkla ... Yok Bu Daha Onlardan Değil Onlar 2013'de Yok Bunlar Onlardan Değil, Onlar 2013'de ...
21 Nis 2012 #13 car_club22 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Rusya dan yeni araçlar almamız güzel
21 Nis 2012 Konuyu Başlatan #14 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 car_club22' Alıntı: Rusya dan yeni araçlar almamız güzel Genişletmek için tıkla ... Lada'nın Distirübütör'ü Çelik Motor A.Ş İdi, Ancak Şuanda Bir Azerbeycan Distirübütörü'ne Ait, Bu Nedenle Üretilen Her Araç Türkiye'ye Girecek ...
car_club22' Alıntı: Rusya dan yeni araçlar almamız güzel Genişletmek için tıkla ... Lada'nın Distirübütör'ü Çelik Motor A.Ş İdi, Ancak Şuanda Bir Azerbeycan Distirübütörü'ne Ait, Bu Nedenle Üretilen Her Araç Türkiye'ye Girecek ...
21 Nis 2012 #15 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 Neler varmış aga full+full versiyonda merak ettim:aytuğ
21 Nis 2012 #16 ReD Akın E., T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ağu 2011 Mesajlar 814 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 abi fullunde vites direksiyon ve pedallar standart donanımmış
21 Nis 2012 #17 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 çok kötü lada ya araba diye binmem
21 Nis 2012 Konuyu Başlatan #18 C.Kaan Kaan ÖNTAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Kas 2011 Mesajlar 4,543 Tepkime puanı 123 Puanları 0 ROADFOX' Alıntı: Neler varmış aga full+full versiyonda merak ettim:aytuğ Genişletmek için tıkla ... Hidrolik veya Elektronik Direksiyon Seçeneği + Çift Yönlü Dijital Klima + 4 Airbag + Göğüs Istma Soğutma + Hız Sabitleyici + 4 Disk Fren VS. VS. VS. SymboLiX' Alıntı: abi fullunde vites direksiyon ve pedallar standart donanımmış Genişletmek için tıkla ... Hahahaaha Çok Güldüm :dil CanCaloz' Alıntı: çok kötü lada ya araba diye binmem Genişletmek için tıkla ... Herkezin Kendi Tercihi ve Seçeneği Açıkçası Bende R5'e Binmem
ROADFOX' Alıntı: Neler varmış aga full+full versiyonda merak ettim:aytuğ Genişletmek için tıkla ... Hidrolik veya Elektronik Direksiyon Seçeneği + Çift Yönlü Dijital Klima + 4 Airbag + Göğüs Istma Soğutma + Hız Sabitleyici + 4 Disk Fren VS. VS. VS. SymboLiX' Alıntı: abi fullunde vites direksiyon ve pedallar standart donanımmış Genişletmek için tıkla ... Hahahaaha Çok Güldüm :dil CanCaloz' Alıntı: çok kötü lada ya araba diye binmem Genişletmek için tıkla ... Herkezin Kendi Tercihi ve Seçeneği Açıkçası Bende R5'e Binmem