- Konuyu Başlatan
ApSUVai
Bilgi Girilmemiş
Ne makineler yatıyor o müzede bilsen...
Öyledir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne makineler yatıyor o müzede bilsen...
heheEmmi ne göz var sende bee... hırs yapmışız ya ondandır belkideFaruk'un dil neden dışarda...
Ne hırsı sanki ordan rollinge gittiniz...heheEmmi ne göz var sende bee... hırs yapmışız ya ondandır belkide
12 3İsmi lazım değil sevdiğimiz bi R5 sahibi olmayan ama R5 e yakın duran sadece aramızda rakam farkı olan bi arkadaşta bizimleydide onun araca bilenmiştim 12 3 ondan olsa gerek... anladın sen onu Emmi hemde çoook anladın hani bugün türbeye gelen ta kendisi hı!! tam o işte....Ne hırsı sanki ordan rollinge gittiniz...
Yanlış sularda yüzüyorsun sen RSİ alırsan o zaman bilenirsin...12 3İsmi lazım değil sevdiğimiz bi R5 sahibi olmayan ama R5 e yakın duran sadece aramızda rakam farkı olan bi arkadaşta bizimleydide onun araca bilenmiştim 12 3 ondan olsa gerek... anladın sen onu Emmi hemde çoook anladın hani bugün türbeye gelen ta kendisi hı!! tam o işte....
heheKimbilir belkide R5in içine bi canavar da koyabilirm nasılsa bildiği bindiğim sevdiğim aracım??? Bu arada Kartaldakine baktım otarafta işim vardıda kaput değişik sol çamurluk değişik farlar oturmamış araka bagaj vuruk sahibi askerdeymiş yalova çiftlik köydeki güzelYanlış sularda yüzüyorsun sen RSİ alırsan o zaman bilenirsin...
Tabiki Takım Kaptanı olarak bir plan yapmak lazım hep birlikte sonunda go-kart olabilir vs. düşüncelerimizi paylaşıp bir planlama yapalım bu sefer çok daha farklı olursa inş.iyi olur tabii açıkçası inan bana özlüyorum... çok güzeldi...ben bu konuyu açmıştım ama bir aralar site geri alındı mesajlar silinmişti sanıırm o ara kayıp bulamadım
neyse bu konuyu tekrar açman iyi oldu faruk abi valla harika bir gündü gene güzel bir plan proje yapılabilir