Tum Coupe Kullananlara Selamlar. Yardiminizi Beklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sigorta konusu ile başlayayım 42 plaka aracım generali sigorta 130 tl. öneririm generali sigortayı.
yol bilgisayarı konusu biraz sıkıntılı ilk defa duyuyorum o sorunu, ama lpg taktırınca o bilgisayarında bir önemi kalmıyor (göreceli :)
bir coupe almanız gayet doğru tercih sarı oması çok güzel olmuş fakat 2001 rxi öneririrdim ama hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.
ben arkadaşa katılmıyorum ben de lpgsiz aldım 1250 tl lpg ye para verdim çünkü lpgsiz binmek bizim araçlara enayilik uyum harika yakıt performans mükemmel.
gelelim markaya lovato lovato lovato diyorum başkada birşey demiyorum şükür hiç üzmedi. şu güne kadar 2 veya 3 gaz ayarı yaptırdım okadar. aşırı memnunum buraya yakıt değerlerimi yazmayacağım kimse inanmaz çünkü :)
benim aracım otomatik 4 vites 3bin devirde 138 km/s gösteriyor.
şöför koltuğunu yatıran kol zor bulunduğunu biliyorum ama çıkma ankarada illaki vardır.
lpg için acele etmeni öneririm :) tekrar Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan.

Benim ilk aracım ve ankara plakalıyımda bu kadarda olmaz ya 3-4 katınız para ödemişim te hey böyle işe.

aynen megane coupe ilk aracım kahramanmaraş plaka olunca 350 tl ankara olunca 395 tl sigorta çıkıyo en ucuz. bişey diyemiyorum artık.

Naptın kardeş sorunların için başladın mı masrafa :)

büyük masrafla başladım masrafa bujilerim buji kablolarım ön disk balatalar arka balatalarım değişti 10.000 bakımım yapıldı arabada bir uğultu vardı sol arka teker bilyasındanmış o değişti motorumda yağ kaçağı vardı o halledildi atiker lpg bağlandı toplamda 2000 tl gitti :) içim yandı açıkcası ama binicem arabaya keyfimle Allahın izni ile bakalım.
şimdi megane 2 jantı ince yanak lastik, sağ ön far ile sağ sis farım kırık onları alıcam ve karartıcam açık hava filtremi bağlayıp camlarıma tavana film çekicem spor yay arka torsiyonlardanda basınca rahatlıcam bide bide ön tampondaki kılçığı temizlicem boyatıcam :D sonra iç döşemelerim tadilat olucak kötü halde sanırım tamamen değişcek kapı döşemelerim dahil. oof of sarı kız yaktı beni ama seviyorum. sigorta 350 + 50 tl sigorta çıkıcak plakayıda değiştirdimmi tamamdır. :bravo

Coupe 10 numara olacak galiba. Tamamlanınca fotoları bekleriz.
Aracı ne kadara aldınız acaba, toplamda ne masraf yapıldı veya yapılacak, TL. Olarak yazarsanız Bakım yapacak veya coupe satın almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olacaktır.

Hayalimdeki gibi ilerlersem sanirim guzel olucak.
Aracimi 150.000 km de 12.000 tl ye aldim. Lpg yoktu.
Atiker marka lpg baglandi enistem 900 tl ye takti.
Yag kacagim, arka teker bilyam, 4 bujim, silecek motorum, 10.000 bakimim on diskler ve balatalar iscilik dahil 800. Tl para harcadim. Su an cok mukemmel halde Masallah. Ilerleyen zamanda resmini yuklicem :)

Geri