Toplam 5 mesajla 30 kere tanıtım yapmayı başarmış olman takdire şayan...30 kere tanittim sistemde sorun mu var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplam 5 mesajla 30 kere tanıtım yapmayı başarmış olman takdire şayan...30 kere tanittim sistemde sorun mu var
sana demişim bakarsan taaa aralıkta yazmışım ama bi daha mesaj yazarkende tarihleri vs bakıpta yazın ve üslubunuza biraz daha dikkat edin atarlı giderli konuşmakla olmazbunu bana mi diyorsun
İlker Hocam Çok Basit İnce Düz Tornovidayı Yan Tarafından Sok Az Bişe Aşşağıya Kastır Yerinden Kurtuluyo HemenSu tavan lambasını söken yokmu hala
düz tornavida ile baya bir uğraştım (yaklaşık 30 dk.) çok zor açılıyor.İlker Hocam Çok Basit İnce Düz Tornovidayı Yan Tarafından Sok Az Bişe Aşşağıya Kastır Yerinden Kurtuluyo Hemen
Allah Allah bendeki çok zor açıldı hemde elle tutulacak gibi bir yeri yokTavan lambasi icin tornavidaya gerek yok, alt uclarindan elinizle cekin geliyor..