Tüm araç kullanıcılarını ilgilendiren bilgi:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan @cotech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Darısı Ankaranın başına (Tabi ki şaka)

ankarada da başlyor aynı uygulama bilginiz olsun :D ayaş yolunda geçip 70 le törekent kavşağına tıpagaz gitmeyin beyler :D

Geçmiş Olsun Herkeze....

ankarada da başlyor aynı uygulama bilginiz olsun :D ayaş yolunda geçip 70 le törekent kavşağına tıpagaz gitmeyin beyler :D
oraya çok yolum düşmediğin sorun yok tabii cumartesi uygulama varsa o zaman sorun var :D

abi taşının istanbuldan iyice yaşanmaz oldu:)

eee boşunamı o kadar ceza iptal edildi daha neleri çıkar

yaya hızınıda kontrol etsinler.Park ettikten sonra yürüyorum o anı kaçırmasınlar:D

Nurtopu gibi 270,00 TL lik cezam oldu bugün :D Şirkete gider sabah sabah yol boştu bi an dalgınlığıma geldi Sabah saat 06:05 te cezam kesilmiş az önce şirketten şefimiz aradı 270 tl ceza makbuzun elimde dedi :) şok oldum sonradan uyandım radar vardı diyerek

Yönetim iyi bir şeyler yapacağına vatandaşı her yerden sömürmeye bakıyor.Allahın adamı ötv alıyosun+kdv alıyosun her şeye ceza yazıyorsun e yetmiyosa gel anahtarıda vereyim!!!!
Geçen yaşadığım ufak bir anı;
Arkadaşa geçen ay 306 gti aldık adapazarından...Noter+plaka değişimi 130 TL...İstanbula gelirken radar 160 TL
1 hafta sonra kaza yaptı.Kazada haklı olmasına rağmen 8-6 suç verdi.Raporu tutan Arkadaş kesinlikle çorbasını içti!!!! ayrıca vurduktan sonra yolun kenarında yaralı olarak duran aracımız 2 numara cam filminden + silencırı takılı olan (sesini hiç duymadan) 160 TL ordan geçirdi
Bizi muayeneye yolladı....50 lira yakıt + 130 lira muayene...Kaza yaptığımız için araba 1 ay serviste durdu....Malum plakayı değiştiremedik.Dün plakayı değiştirelim dedik...30 günü geçtiği için 90 lira ceza + plaka artık değişmiyor dediler.Arabayı bana sattı + 130 lira bidaha noter masrafı ben arabayı aldım plakayı değiştirdim bi daha arkadaşa sattım....200 lira daha tuttu... BUNLAR BELKİ AĞIRLARINA GİDER AMA 18 milyonluk istanbulda sadece 1 arabanın başına gelen maddi olay bu .....

Utanmadan hala yok imf borcu var yok kişi başına düşen gelir şu yok bu demeLeri bana ters geliyor. Yanlışım varsa affoLa

Geri