Tuhaf Gıcırtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan renac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Benim araç kapalı garajda duruyor. Dışarıya bırakınca alışkın değil bağışıklık sistemi zayıf ne yapsın :)
Bu arada merhaba. Kütahya RFC konusu açacağım yakında bakalım Kütahya'dan kimler var ;)
benide eklemeyi unutmayın ;)

Benim araç kapalı garajda duruyor. Dışarıya bırakınca alışkın değil bağışıklık sistemi zayıf ne yapsın :)
Bu arada merhaba. Kütahya RFC konusu açacağım yakında bakalım Kütahya'dan kimler var ;)

kütahya tavşanlıdayım:D

aynı şey bendede oldu sabah işe giderken hava çok soğuktu,kasisten geçerken tampon yere sürttü sandım..yani böyle çok abartı kasisede gerek yok..en ufak bi yol dalgalanmasında yere sürtüyo gibi ses geliyo..ama sadece soğuk havalarda...hava sıcakken hiç bişi yok..ne iş abi bu sıfır araba böyle şeyler yaparmı..kaldık ki en ufak bi sese kafayı çok takıyorum ben...nası yapacam bilemiyorum..süspansiyonlar hep böylemi abi yoksa bi alışma dönemimi var..araç 11500 km de clio 4..lütfen bende yardımlarınızı bekliyorum

aynı şey bendede oldu sabah işe giderken hava çok soğuktu,kasisten geçerken tampon yere sürttü sandım..yani böyle çok abartı kasisede gerek yok..en ufak bi yol dalgalanmasında yere sürtüyo gibi ses geliyo..ama sadece soğuk havalarda...hava sıcakken hiç bişi yok..ne iş abi bu sıfır araba böyle şeyler yaparmı..kaldık ki en ufak bi sese kafayı çok takıyorum ben...nası yapacam bilemiyorum..süspansiyonlar hep böylemi abi yoksa bi alışma dönemimi var..araç 11500 km de clio 4..lütfen bende yardımlarınızı bekliyorum

sorun süspansiyonda değil viraj demir lastiği diye başka bir plastik aksamda servise götür garantiden değişirirler ben şu an parçaların gelmesini bekliyorum basit bir problem kafanı takmana gerek yok.

tesekkur ederım kardesım sagolasın

serviste benim parçam değişti şimdilik her hangi bir sıkıntı yok

arkadaşlar aynı sıkıntı bende de vardı özellikle 5-6 derecenin altında ses iyice belirginleşiyordu geçen hafta servise götürdüm arıza tespiti yaptılar viraj demir lastikleri değişmesi gerekiyor dediler sökmüşken viraj demirlerinide değiştirelim dediler sipariş verdiler 5 gün önce parçalar değişti ve sesten eser kalmadı garanti kapsamında değiştiriyorlar yakınınızda servis varsa boşuna bu sesi çekmeyin hemen yaptırın derim ben keyfe keder veriyor neticede :)

Arkadaşlar bu ses direksiyonu sağa ve sola çevirdiginizdede geliyormu?

Arkadaşlar bu ses direksiyonu sağa ve sola çevirdiginizdede geliyormu?
Hayır çevirirken değil,bu arnavult taşlı yol diye tarif ettiğimiz sıra sıra dizilmiş taşlı yolda ilerlerken geliyo,sesin tarifi ise kutu içinde başka bir kutu düşün,sallıyosun içindeki takır tukur ediyo umarım anlatabilmişimdir

Bugün faturada yazan adıyla:
ÖN VİRAJ DEM LAST TAKZ
ÖN VİRAJ ÇUBUK TAKOZU
değiştirildi. Deneme yaptım gacırtı gucurtu kalmamış :eyv
İşlemler garanti kapsamında ücretsiz.

Geri