< TRS Coupe Gösterge Değişimi >

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TRSemih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun güle güle kullan ^^ çıkan göstergenin camına talibim ankaradayım bende eğer özelden cep telefonunu gönderirsen bir ara buluşup halledebiliriz... eğer senin içinde uygunsan... Önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde aracın göstergesinde yanmayan birkaç led var onları ayberg e göstereceğim bu işlem sırasında ön camıda değiştiririz bende çatlak camdan kurtulmuş olurum... Tekrar güle güle kullan haber bekliyorum ...

hayırlı olsun semih güle güle kullan ;)

Hayırlı olsun güle güle kullan ^^ çıkan göstergenin camına talibim ankaradayım bende eğer özelden cep telefonunu gönderirsen bir ara buluşup halledebiliriz... eğer senin içinde uygunsan... Önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde aracın göstergesinde yanmayan birkaç led var onları ayberg e göstereceğim bu işlem sırasında ön camıda değiştiririz bende çatlak camdan kurtulmuş olurum... Tekrar güle güle kullan haber bekliyorum ...

teşekkür ederim (:
pm attım.

hayırlı olsun semih güle güle kullan ;)

teşekkür ederim (:

Yeni nickin hayırlı olsun bu da güzel olmş :D

maşallah gerçekten çok farklı ve güzel olmuş. Bende 2001 megane coupe sahibiyim. Bu gösterge çerçevelerini nerden temin edebilirim ?

Hoşgeldiniz Üye tanıtım bölümünde kendinizi tanıtırsanız sizi tanımış oluruz:)

Konu ile ilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır.

maşallah gerçekten çok farklı ve güzel olmuş. Bende 2001 megane coupe sahibiyim. Bu gösterge çerçevelerini nerden temin edebilirim ?

MoMan'dan sipariş ederek alabilirsiniz (polonya). shipping dahil 80 tl gibi bir rakama geliyor. 15-20 gün içinde elinizde olur.

ankara'da oturuyorsanız montajını ben yaparım. isterseniz bu esnada gösterge renkleri de beyaza çevrilebilir.

Geri