Komple 60.000 bakım fiyatıdır bu raam, fiyatın 450 tl'si triger fiyatıdır...750-800 TL bakım masrafı çıkartıyorlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Komple 60.000 bakım fiyatıdır bu raam, fiyatın 450 tl'si triger fiyatıdır...750-800 TL bakım masrafı çıkartıyorlar..
servisten indirim isteyin isterlerse yapıyorlar
servislerdede sabi fiyat yok o yuzden talep edin
Ben de senin gibi çelişkiye düşmüştüm hatta bunla ilgili bir konu açmıştım. burada arkadaşların önerisi üzerine yetkili serviste yaptırdım. 780 tl ye anlaşmıştım ama 1400 tl tutuu. niye diyeceksen aracın artıları çıktı. servis motor için hayati önem taşıyan arızalar dedi ve ben de kabul ettim için de yağ bakımı filtre bakımları da dahildi. hepsi bir arada yapıldıgı için kabul ettim. triger için alacagın parçalar 350 tl civarında tutuyor(3 ayrı reno parçacısından orjinalleri için aldıgım fiyat bilgisidir) 150 tl de işçilik alıyorlar dışarda da zaten 500 tl ye yaptırırsın. yetkili servise deki ilave bir sıkıntı çıkarsa önce beni bilgilendirin ben şimdilik sadece triger bakımı istiyorum de. bu şekilde yetkili servise yaptrımanı tavsiye ederim. beni bakım esnasında 3 kez aradılar. yok sis farının biri yanmıyor 45tl- radyatör su kaçırıyor 265 tl-arka fren balataları değişmesi gerekiyor 300 lra falan dediler kubul etmedim bunları da kabul etseyim 2000 lira ile çıkardım. bu arada ne hikmetse her daim sis farlarımı kontrol ederim her zaman yanardı yanmadıgını söylediler. radyatör su kaçırıyor yaptrımazsanız elinizde su bidonuyla gezmek zorunda kalırsınız dediler 1.5 aydır sadece 2 cm su azaldı bu da normal diye düşünüyorum. o nedenle dikkatli ol şişirmelerine müsade etme. son olarak yetkili servis derim dikkatli ve uyanık olman kaydıyla. ne kadar uyanık olursam olayım 1400 lira çatır çatır gitti
Hemşoo sen gel bana ben senı bı ustaya yönlendıreyım şakır şakır motorun çalışırr dua edersın
Hemşoo sen gel bana ben senı bı ustaya yönlendıreyım şakır şakır motorun çalışırr dua edersın