- Konuyu Başlatan
Park sensörü nun soketi olup ta hiz sabitleyicinin olmaması garip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur gösterge tablosu nasıl inceledin mi megane da cruise control ışıkları mevcutmuKocaeli Gebze deyim abi ankara taraflarına gelirsem uzun sürmezse yapabiliriz önceden konuşarak gerekli parçaları tamamlarım
Ben denedim gösterge değişmeden olmuyor sistemi desteklemiyor o yüzden değiştirdim ypk değiştirmezdimDüğmelerin hepsini sıfır mı alıyorsunuz yoksa çıkma mı alıyorsunuz?
Gösterge ışığı olmadan kullanılamaz mı göstergeler değişmese olmaz mı
Direksiyon düğmeleri bana Uğur Başar tarafından hediye edildi, çok temiz kullanmış neredeyse hiç basmamış düğmelere, açma kapama düğmesini sıfır aldım.Düğmelerin hepsini sıfır mı alıyorsunuz yoksa çıkma mı alıyorsunuz?
Gösterge ışığı olmadan kullanılamaz mı göstergeler değişmese olmaz mı
Sol taraftaki far ayar düğmesinin takılı olduğu kapağı çıkartıp arkasına bak, ya onun arkasında yada sağ tarafındaki boş gri kapağın arkasındadır...Mrhb benim aracim 2010 model 2009 un 9. Ay trafiğe çikişli, gösterge panelim sizin yeni aldiğiniz panelle ayni, benim araçtada soketler mevcut mudur MULTİX EXPRESSİON
Büyük bi ihtimal vardır sol taraftaki kapağın arkasına bakılmaliMrhb benim aracim 2010 model 2009 un 9. Ay trafiğe çikişli, gösterge panelim sizin yeni aldiğiniz panelle ayni, benim araçtada soketler mevcut mudur MULTİX EXPRESSİON