Vay be
güzel yer usta

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direksiyonlarda o tuşları takılacağı yerler hazırda var kardeşim, döner kondaktör ve düğme yuvası olan airbagli göbek almak gerekiyor, çıkmacılardaki genelde tamir görmüş olduğundan güvenip alamadık, orjinal yedek parçaların servis fiyatı da 4000 lira tutuyor, hadi bize özel %20 indirimi uygulattık ve 3200 liraya düşürttük desek bile yine de çok fazla bir rakam ödemiş oluruz...bu konuda emeği geçen herkesin eline sağlık süper bir buluşkangoo lardan pek anlamam ama şöyle bir fikrim var tuşlara 150tl vermişken 2. el çıkma üstünde tuşları bulunan bir direksiyon simidiyle değişim yapılsa daha da orjinal olmazmı? ek 100tl gibi bir maaliyet biner ama tamamen orjinal olur... Hava yastığı uyumuda mühim tabi...
Kac model senin arabaAbi valla ben oralara baya baktim ama bulamafim yarin bir daha ariyim bari..
Hayırlı olsun soketleri hazırdı dimi aractaarkadaşlar selamlar bende düğmeleri aldım hız ayar düğmeleri sipariş üzeri gelecek ardından inanlardan mesut beyin yanına gidecem ayar için saygılar sevgiler.
28 temmuz 2008Kac model senin araba