TR'de İlki Başardık CRUISE CONTROL

Vay be :bravo güzel yer usta

bu konuda emeği geçen herkesin eline sağlık süper bir buluş:bravokangoo lardan pek anlamam ama şöyle bir fikrim var tuşlara 150tl vermişken 2. el çıkma üstünde tuşları bulunan bir direksiyon simidiyle değişim yapılsa daha da orjinal olmazmı? ek 100tl gibi bir maaliyet biner ama tamamen orjinal olur... Hava yastığı uyumuda mühim tabi...

bu konuda emeği geçen herkesin eline sağlık süper bir buluş:bravokangoo lardan pek anlamam ama şöyle bir fikrim var tuşlara 150tl vermişken 2. el çıkma üstünde tuşları bulunan bir direksiyon simidiyle değişim yapılsa daha da orjinal olmazmı? ek 100tl gibi bir maaliyet biner ama tamamen orjinal olur... Hava yastığı uyumuda mühim tabi...
Direksiyonlarda o tuşları takılacağı yerler hazırda var kardeşim, döner kondaktör ve düğme yuvası olan airbagli göbek almak gerekiyor, çıkmacılardaki genelde tamir görmüş olduğundan güvenip alamadık, orjinal yedek parçaların servis fiyatı da 4000 lira tutuyor, hadi bize özel %20 indirimi uygulattık ve 3200 liraya düşürttük desek bile yine de çok fazla bir rakam ödemiş oluruz...

arkadaşlar selamlar bende düğmeleri aldım hız ayar düğmeleri sipariş üzeri gelecek ardından inanlardan mesut beyin yanına gidecem ayar için saygılar sevgiler.

Abi hangi inanlar şubesine götürdünüz acaba mesut bey hangi şubede?

arkadaşlar selamlar bende düğmeleri aldım hız ayar düğmeleri sipariş üzeri gelecek ardından inanlardan mesut beyin yanına gidecem ayar için saygılar sevgiler.
Hayırlı olsun soketleri hazırdı dimi aracta

Olması lazım aslında

Bugun orayi komple soktum baktim ama yok kahverengiden baska soket saglik olsun napalim:)

Geri