Sonunda F kangoo da sabitlenmiş güle güle kullanın dostlar ikinizde ama en kısa zamanda direksiyonda yer bulunması dileğiyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah kardeşim...Güzel günlerde güle güle kullan abi , emeği geçen herkesin ellerine sağlık ..
Yapılır yapılmayacak bişi degil cruise control de sigorta yok zaten beyaz soket varsa sorun yok yapilirGüle güle kullanın bende megane 2 için araştırdım gösterge panelimde cc sembolleri vardı fakat sigorta kutusunda falan yeri yokmuş elektrikçim yapamayacağını söylediği için askıya aldık
Ankaradaysan yapalımGüle güle kullanın bende megane 2 için araştırdım gösterge panelimde cc sembolleri vardı fakat sigorta kutusunda falan yeri yokmuş elektrikçim yapamayacağını söylediği için askıya aldık
Açma kapama düğmesini aldım sokete taktık, inanlar'da cotech Mesut tarafından OBD den girilerek hem gösterge hem enjeksiyon beyninden sistem aktiflendi, Basın Ekspres yolunda kısa bir deneme yaptım sistem sorunsuz çalışıyor...
Kısa bir video çektim yükleyebilirsem paylaşırım...
Bu arada düğmenin liste fiyatı 75 lira, direksiyon üzerindeki hız ayar düğmeleri de 218 lira, bilginiz olsun diye paylaşıyorum...