Enson sayfaya resim eklemiş, onlar işinize yarayabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracınızda alt yapısı yok diye biliyorum. Varsa gerekli parçalar alınıp clip cihazı ile özellik aktif ediliyorArkadaşlar bu iş hala güncel mi benim 2012 model kangom var ona bu işlemi gerçekleştirebilir miyim ?
Neleri almam ve nasıl yapmam gerekiyor, destek olmanız ricasıyla.
Aracınızda alt yapısı yok diye biliyorum. Varsa gerekli parçalar alınıp clip cihazı ile özellik aktif ediliyor
Hocam dedigin cok dogru bende onu kullanacagim simdi alttan sokup asagida kablonhn devamini bulmam lazim sonra kapama acma dugmesiyle baglantisini yapacagimYapacak olan arkadaşlara tavsiye airbag sargısında yeşil airbag soketi boşta. Onu hız sabitleyici için kullanabilirsiniz. O zaman orjinal şekilde olur.
Aracın hangi model bilmiyorum ben 2009 kangoya yaptım fireksiyonun altındaki sokette pinlerin yerini değiştirmen gerekiyor bağlamış olduğun o yeşil kablonun uçları o sokette boştadır o uçları bulup karşı sokette 4 kablodan 2 sini ona karşılık gelen yere takman gerekirSelam arkadaşlar , düğmeler vs takıldı , clip cihazıyla motor ve konsoldan aktif edildi fakat tuşlar çalışmıyor.Hız sabitleyici ve sınırlayıcıyı devreye alabiliyorum.Konuyla ilgili bir çizim vs var mı direksiyon altındaki kablolar tam olarak nereye gidip bağlanaacak.Normalde ben yeşil boştaki airbag kablosuna bağladım.İy, igünler.