Öncelikle herkese merhaba,
Bu tarihten yaklaşık 4 ay önce Renault Clio Authentuqie model arabamın ön takımından özellikle kasis lerden geçerken gacırt tarzı oldukça şiddetli ve rahatsız eden bir ses almaya başladım. Akabinde ön takımlarda sıkıntı varmı diye kontrol amaçlı Rot balanscı ya götürüp kontrol ettirdim. Salıncakların ve askı rotunun değişmesi gerektiğini söyledi. Renault yedek parçacıdan parçaları alıp ustama taktırmama rağmen bu ses den kurtulamadım. Bir süre arabamı kullandıktan sonra sese dayanamayıp tekrar dan ustaya götürdüm ve arabamın sıkıntısını gösterdim. 1 gün boyunca arabamın onda kalmasına rağmen hiç bir parçasında sıkıntı olmadığını söyledi. Fakat arabamı ondan aldıktan sonra 1 hafta gibi bir süre boyunca şikayetci olduğum ses kesilmişti. Sonra ses tekrar başladığı zaman arkadaş tavsiyesi ile farkı bir ustaya arabayı gösterdim. Usta sorunun salıncakdan dolayı olduğunu söyledi. Bende kızıp çektim çıktım. Şimdi abiler kardeşler fazla takıntılı bir insan değilim fakat, şu çıkan sesi duysanız sizde gerçekten rahatsız olurdunuz. Sabah veya gece saatlerinde o ses çıkma esnasında dışardaki insanın bakışıda ayrı bir utandırıyor beni. Bende bulunan bu sıkıntının bu sayfa konusu ile bir alakası varmı acaba yardımcı olabilirmisiniz.