Trafik Sigortası Soygununa Dur Diyelim mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi de devlet el attığı için durum böyle oldu :goz
Orasida var kimi kime sikayet etcez.

Taksiciler protesto etmek için toplanacaklarmış

Aynen 26 sinda galiba ama nerde bi de tum otomobil grublari ortak bir konvoy yapabiliriz ona bakilirsa ama nerde ve nasil maksat tepki gostermekse vatan cad kapatiriz ya da e 5 :)

Samsung Edge ile gonderildi

Aynen 26 sinda galiba ama nerde bi de tum otomobil grublari ortak bir konvoy yapabiliriz ona bakilirsa ama nerde ve nasil maksat tepki gostermekse vatan cad kapatiriz ya da e 5 :)

Samsung Edge ile gonderildi

Hastası, acil işi olanlar olabilir cadde yol kapatmak kimseye yakışmaz. başka türlü bir çözüm bulmak lazım

Yok arkadaş ben ümidimi kaybettim artık ve ne acıdırki neden bu hallerde olduğumuzuda iyice anladım artık.Böylesine bir kazık sokma durumunda bile dolaylı yoldanda olsa amannnnnn bananeee diyebiliyoruz madem müstehaktır abi sizlere atılan kazık hatta az bile ben bunların yerinde olsam bir % 100 zam daha geçiririm babalar gibi..............tepkisizliğin bu kadarınada PESSS.

Otomobili hiç düşünmeyin. 2010 yılında 200gr ekmek 40 kuruşdu, 2011 yılında 300gr ekmek 80 kuruş oldu, 2013 yılında 250gr ekmek 1TL oldu. Hadi diyelimki otomobiller lüks ihtiyaç olsun insanlar daha her öğünde yediği temel gıdanın 2016 yılında yeni zamlandığını sanıyor. Araba sigortası ne ki ?

Trafik sigortasına yönelik açılan bu dava diğer insanlar açısından da emsal teşkil ediyor bildiğim kadarıyla. İnşallah bu kadar tepki bir sonuca götürür bizi.

2011 latitude 850 tl trafik verdim. Ayip vallahi...

Geri