Trafik Cezası Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DieseL26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DieseL26

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle iyi günler. Bi konuda akıl almak istiyorum. Bana 10.01.2012 tarihinde trafik cezası kesilmişti. Neyse ben bunu indirimli olarak ( Tebliğ Tarihi : 30.01.2012 ) PTT ye ödedim ve makbuzumda elimde mevcut. Şimdi ise MTV sorgulamada Aynı tarihe ait yani benim 10.01.2012 Tarihli ödediğim ceza 18 Lira Faizle İnternet sorgulamada çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor ? Vergi dairesine gidip bu durumu izah edicem ama böle bişey başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Saygılarımla..

yatırdığınız vergi dairesi ile görüşün, bulunduğunuz yerin ana vergi dairesi ise oradan değilse ana vergi dairesi nerede ise oraya yönlendiricekler, oraya gittiğinizde arşivden dosyanızı bulma vs 7/15 gün sürer diye yanıt alıcaksınız, işiniz acilse biraz isyan ve bağırarak 2 güne indirebilirsiniz :) şimdiden kolay gelsin :eyv

Teşekkürler Dostum :eyv

Makbuzunuz elinizde olduğu sürece bir sıkıntı olmaz. Gidin vergi dairesine itiraz edim. 2 - 3 Güne çözüyorlar.

Sistemde yatırılan paradan haberleri yokmuş gibi 2 kere ceza göndermeleri çok büyük saçmalık...

Sistemde yatırılan paradan haberleri yokmuş gibi 2 kere ceza göndermeleri çok büyük saçmalık...

abi aslında bu ceza ödemesini alan görevlilerin 2 eliyle 1 işi becerememesinden dolayı sisteme yanlış bir ceza numarası ile giriyor çoğunlukla yapılan ödemeyi, sistemdede bakınca ceza numarasıyla para yatırılmamış gözüküyor :D geçen bunların yüzünden muayene yaptıramıyordum :D

türkiyede yaşadıgımızın bir örneği daha..banada ögrenim kredisi borcu geldi 2 sene önce ödemesini yapmış olmama ragmen..allahtan makbuzları saklamışım yoksa tekrardan ödetecek şerefsizler..işte yerse mantıgıyla yola çıkıyorlar...

bizimde odediğimiz halde vergi borcu çıkmıştı... Banka makbuzunu alıp vergi dairesine gittigimizde hemen hallettiler..

Hiçbir işimiz doğru düzgün değil zaten alıştık bu durumlara. O yüzden fiş,makbuz,fatura ve bilimum evrağı arşivliyorum..

Hiçbir işimiz doğru düzgün değil zaten alıştık bu durumlara. O yüzden fiş,makbuz,fatura ve bilimum evrağı arşivliyorum..

aynen bende..

Geri