Trafik cezam hayırlı uğurlu olsun :D

icon6.png
Trafik cezam hayırlı uğurlu olsun :D Gene ceza yazsın genede yaparım :D

başlığınız ve yazdığınıza istinaden bende canı gönülden sizi kutlarım, gözünüz aydın:D:D

Kesinlikle katılıyorum, akıl var-mantık var, eğer yasak ise muayeneden de geçmemeli...

muanede folyoya, sise bakmazlar. yanıyor mu yanmıyor mu , reflektörü var mı yok mu, freni tutuyor mu tutmuyor mu, emniyet kemeri çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakarlar.
yani hayati önem taşıyan şeylere bakarlar.
trafik polisi değil ki muanede çalışanlar.
misal siz doktor muşsunuz: siz muanede saçına kaşına bakar mısınız, yoksa hayati öneme sahip şeylere mi bakarsnız:)

''Apaçi'' ve ya ''Apaçi gibi'' ne demek ? Hep görüyorum bu tabiride ne demek bilmiyorum.Birisi beni aydınlatabilir mi?

Hayırlı olsun cezan. Yine yap yine yazsınlar. ;)

ben saçlarla ilgili diye biliyorum. hani bizim çocukluğumuzda rus traşı, amerikan traşı vardı ya, yeni gençlerde de apaçi traşı var :=)

1604725_520095208108587_1079544275_n.jpg

Orjinale dönüyoruz :D

Benim bildiğimde kızıl derililerde , arizona - new mexico taraflarında yaşayan kabiler var apaçi diye.. Megane ile ne alakası var anlamadım.

Benim bildiğimde kızıl derililerde , arizona - new mexico taraflarında yaşayan kabiler var apaçi diye.. Megane ile ne alakası var anlamadım.

onlar gerçek apachi. buradaki apachiler ayrı. işte apachi gençliği saçıyla çok oynar. 1 kutu jole sürer kafasına.
arkadaşta tahminen, arabayla çok oynama olayını, saçlarıyla çok oynayan apaçilere benzetmiş.

muanede folyoya, sise bakmazlar. yanıyor mu yanmıyor mu , reflektörü var mı yok mu, freni tutuyor mu tutmuyor mu, emniyet kemeri çalışıyor mu çalışmıyor mu diye bakarlar.
yani hayati önem taşıyan şeylere bakarlar.
trafik polisi değil ki muanede çalışanlar.
misal siz doktor muşsunuz: siz muanede saçına kaşına bakar mısınız, yoksa hayati öneme sahip şeylere mi bakarsnız:)

Şu konuda yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum...
Yasaksa eğer herkese yasak olsun. Film kesin yasaksa,eğer böyle bir kanun varsa ekiplere haber verirsin tek tek bütün araçlar çevrilsin, hepsinin filmleri söktürülsün. Trafikteki 10 aracın en az 7-8 tanesinde film var. Kimisinin en ön camı da dahil. Kimisinde öyle koyu ki içerisini görmek mümkün değil. Hal böyleyken kafana göre bazı insanları durdur,bi eksik bulamadın bari cam fiminden ceza kesiyim de, ben bunda ark niyet yada çıkar ararım...

Geri