Daha taptaze yenı cıktı Ablamın çarşıda işi varmıstı onu halletmek için bindik arabaya gidiyoz köprünün orda polis varmıstı cektırdı kenara . Durdum buyrun dedim sisler ne dedi folyo dedim sök dedi baktım cıkcak gıbı degıl hem zarar vercek sökerken cama sökülmüyor dedım plakadakı kırmızı tr ay yıldıza taktı sonra sökmeye calısınca kafa attı dedım yaz cezayı verdım ruhsatı . Ama o ara onları tınlamıyorum gülüp geçiyorum rahatım relax konusurlarken cam fılmıde dedi . Fennı muaneden o zaman ndn gecıyor dedım . Fennı muane arac kontrol yerıdır trafıge uygun olmayan seyler sokulur yada eksıkler tamamlanır bu nasıl duzen cok sacma dedım . Boyun eğmeyınce kardesım kanun böyle dedı . Kanun böyleyse dedim fennı muanede bastan gecmıcek aracta bı sıkıntı varmı hersey tam sıgortası muanesı plakada fennı muaneden gectıgıne daır mühür var . Hem bu araca kızım karım annem bınıyor trafıkte serefsız cok bakmalarından belkı rahatsız oluyorum dedım . Halen kanun böyle dedi . O zaman fabrika cıkısı araclarda orjınal cam fılmı var onu napcaz deyınce ses cıkmadı .
Anlıyacagınız arkadaslar Tayibe para kalmayınca böyle milleti nerden para yolsam diye ugrasıyor . Benim için sıkıntı yok cezayı öder geçerim dediklerinide sökerim . Zaten folyoları sökücektim xenon set gelmıstı . Cam filminde hafif solma vardı söktürüp 3m önler dahıl cam fılmı cektırcektım . Gene ceza yazsın genede yaparım
Anlıyacagınız arkadaslar Tayibe para kalmayınca böyle milleti nerden para yolsam diye ugrasıyor . Benim için sıkıntı yok cezayı öder geçerim dediklerinide sökerim . Zaten folyoları sökücektim xenon set gelmıstı . Cam filminde hafif solma vardı söktürüp 3m önler dahıl cam fılmı cektırcektım . Gene ceza yazsın genede yaparım