Touchcanım sürekli elektrik çarpıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yacun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Megane 2 Sedan Araçimda Bende Bu Durumu Yaşayanlardanim :) :)

arkadaşlar bazı insanlar elektriği diğerlerinden daha çok çekiyor mesela ben telefon kablosundan bile çarpılmış biriyim birde kışın üstüme yünlü kıyafetler giyince arabanın statik elektriğini direk çekiyorum araçla ilgili bir sorun olmadığını düşünüyorum çünkü beni önceki araçlarımda aynı şekilde çarpıyordu

abi sürekli dikkat etmek lazım boş bulunup elledinmi saçı titretiyor... bende benzin tankerlerindeki gibi aracın sacına yere değecek şekilde zincir kaynattıracağım:)) hale bakın...

MEGANE II de çarpıyor :D

Ben artık alıştım mümkün olduğunca saca çıplak elle dokunmamaya çalışıyorum araçtan inerken :) Elimi montun içine sokup montla kapatıyorum genelde veya kapı kolundan iterek :)

sanderodada her seferinde çarpılıyorum dirseğimle kapatıyorum artık bıktım

Ben de bundan önceki 2012 Symbol'de böyle çarpılıyordum, kendimce bir yöntem geliştirmiştim; saca direk dokunmadan önce dirseğimle kapının üst köşesine dokunuyordum (tabi uzun kollu kıyafet varsa üzerimde) sonrasında kapatırken dokununca çarpmıyordu. Şimdi Clio4 te bu sorunu yaşamıyorum gerçi aracı alalı 4 gün oldu ;)

Eski aracim opel astra idi onda surekli her iniste carpiliyordum sanayide aku satan bir arkadasa olcturdum bayagi kacak var dedi.Sattim onu clio 4 aldim 3 aydir kullaniyorum araci 1 kez carpti bir dahada olmadi ruzgar olayi kafama yatti benimde o yuzden oluyor sanirim ama hakketen kotu oluyor insan.

Geri