Haklı olabilirsiniz ama günümüzde herşey için mecburi olan bir sistem aslında. Ben aracıma severek isteyerek yaptım ama aracımda sürekli sorun çıkarmasada gönül rahatlığıyla kullanabilsem tadından yenmez. Arabayı aldım alalı servisten çıkamadık sürekli servise gidiyoruz. Yapılan güvenlik sistemiyle alakalı durum değil onuda baştan belirteyim. Darbe sensörünün devresini ve işlevselliğini kendim yapmam lazım piyasada bu iş için darbe sensörü hali hazırda satılmıyor, o yüzden biraz uğraş lazım. Ama onuda en kısa zamanda yapacam. Ayrıca biliyorsunuz temassız kaza dönemi başladı. Ayrıca ticarilere zorunlu olan bu uygulama muayenesi yılda bir olan tüm ticarileri kapsıyor. Sadece taksi dolmuş otobüs değil bizim bu araçlarıda kapsıyor ve daha tam olarak muayene istasyonlarında uygulamaya girmedi ama pek yakın bir tarihte güvenlik sistemi olmayan tüm ticari araçları muayenede ağır kusur olarak belirtip tekrara gitmek zorunda bırakacaklar. Ayrıca araca bu hafta içerisinde birde araç takip sistemi takacağım. Aracı &99 yoğunlukta ben kullanıyorum kalan %1 lik kısımda babam kullanıyor. Ama her ihtimali düşündüğümüzden dolayı özelliklede temassız kaza dönemine geçişden sonra araç takip takma kararı aldım. İftiralara vs maruz kalmamak için ve hemde kasko ve sigortada seneye ödeyeceğim primleri düşürmek için