Toros hidrolik direksiyon!!!

bilen bilir 1950lerden MASSEY Harris :D Onada GuzeL olur hidrolkik olur onlarda aslında.. kadir Vites değişeceksen çift ddebriyaj ve takmadfan once aragaz işini gorur :)
Aragaz iyi olur aslında Abi ama benim ilk problemim viteslerin yerini hep unutmam :D 90 model bizim ki :)

kuzen askeriyeden hurdaya ayrılan landroverdan alıp bunları rahatlıkla hidroliğe çevirtiyor. yaptığı şey;hidrolik direksiyon sistemini gürcistandan mercedes yada bmw alıp 500-600tlye :D monte ettirmek. ustanın iş bilmesi lazım sadece. gördüğüm kadarıyla her araca yapılabilir birşey

bir forumda buldum resimle falan çok güzel anlatmış R11 e sonraan klima ve hidrolik direksiyon montajı. googleda aratınca çıkar sanırım.

bendee hidrolik düşünüyordum başlarda,sonradan sanırım kollarım kuvvetlendi ;şu aralar tek kolla bile rahatlıkla çevirebiliyorum :D zaten her şeyi yenilenince bu zamane otoları gibi rahat olacak ,hard kullanmak ta baya keyif verirci...

Konu eski ama, yeni ve dar ebatlı lastik aracı hidrolik direksiyon kadar hafifletiyor.
Ya da 10 turluk go-kart pist deneyiminin hemen ardından aracınızın hidrolik olmayan direksiyonunu emin olun iki parmakla çevirirsiniz.

konuyu çok uzun zaman önce sormuştum çok teşekkürler herkes güzel cevaplar vermiş değerlendireceğim, baya bi ilgilenen varmış demekki :) :) :)

Geri