TomTom Carminat (live olmayan) Harita Güncelleme... ÇÖZÜLDÜ.

selamlar bu 2 cı lınk acıp halkalara tıklanınca cumhurıyet savcılıgı tarafından engellenmıs yazıyor.hazırda olan bırı varsa bı yandex dıske fılan bı yere atsada herkes ındırebılse ne guzel olurdu :)

çok çok teşekkürler.eline emeğine sağlık.Allah razı olsun...sayenizde yeni aldığım arabanın çalışmayan navigasyonunu en güncel harita ile güncelleyerek çalıştırdım.saygılar...

çok çok teşekkürler.eline emeğine sağlık.Allah razı olsun...sayenizde yeni aldığım arabanın çalışmayan navigasyonunu en güncel harita ile güncelleyerek çalıştırdım.saygılar...

kardes bı yardım edebılırmısın lınklerı nasıl ındırdın .

merhaba bu işi nasıl yapacağımızı şöyle açık açık yazacak bir zatı muhterem aranıyor

o kadar kısı yapmıs .bı kısı yardım etmıyor ya

selamlar, chrome google web tarayıcısında hotspot shield vpn eklentisini kurun ve aktif edin, sonra indirmek istediğiniz dosyayı indirmeyi tekrar deneyin.

o kadar kısı yapmıs .bı kısı yardım etmıyor ya

ana ekranda güzergah görünümü yok sadece sağa sola dönüş simgeleri gözüküyor ortada bunu nasıl düzeltebilirim _ 2d 3d harita tuşuna basınca bir şey olmuyor

arkadaşım pek girmediğim için mesajını yeni gördüm.haritayı yapabildinmi.olmadıysa yardımcı oluruz tabi..sonuçta bizde başka arkadaştan öğrendik saolsun...

kardes bı yardım edebılırmısın lınklerı nasıl ındırdın .

arkadaşım pek girmediğim için mesajını yeni gördüm.haritayı yapabildinmi.olmadıysa yardımcı oluruz tabi..sonuçta bizde başka arkadaştan öğrendik saolsun...

Geri