sıcak sıcak xenonlarım var verim mi 100 lirayahehehehe benim lipim var gerisi yalan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sıcak sıcak xenonlarım var verim mi 100 lirayahehehehe benim lipim var gerisi yalan
sıcak sıcak xenonlarım var verim mi 100 liraya
Bana soracak olursan önce plakalara al gerisi gelir zaten
Tamam biraz birikim yapayım o zaman arabadaki bütün dipsizleri led yaparsam 90 lira tutuyor
ilk başta plakaları yaparım daha sonra diğerlerini.Ama 60 lira verip 4 çift birden almam lazım 4 tane tavan lambaları 4 tane kapı lambaları için yoksa uyumsuzluk olur
Sonradanda 1 torpido 1de bagaj için
Teşekkür ederim Burak abi ilgi alakan içingüzel olmuş kardeşim güle güle kullan
Boşver ayrıntılara takılma sen
TeşekkürlerGüzel olmuş, güle güle kullan..
Teşekkürler,sökmesi çok basit kullanım kitapçığına bakarsan anlatıyor nasıl sökeceğinihayırlı olsun sökmesi zormu netten bulabilirmiyiz bizde yapsak
Teşekkürler Evren abi baba baskısından kurtulduk sonundahayırlu olsun plakalıkta led herzaman güzel durur..
Çizik lipliihehehehe benim lipim var gerisi yalan
yaw şu 8li ledlerden bana da lazım yaaaaa iç aydınlatmayı değiştircem de ... Mert bravo ufak tefek başlamışsın devam
Feyz alıyorum Mustafa Abi senden )Maşallah,uygulamalar güzel olmuş...
Fenerbahçe benzine gittiğimiz akşam beni eve bırakırken aksesuarcı göstermiştim ya xenonu çok biliyo diye onla konuştuk bir çift getirmişte arıza ışığı yakar dedi senin arabada baktım kutuda canbus yazıyo dedim yakmaz o diyo yakar taktık hiç bir sıkıntı yok valla toptan sipariş geçti gelirse haber veririmben zaten tüm aydınlatmaları beyaz led e çevirdim de az ışık veriyo yoksa akşam görüntü süper ... özellikle 8li lazım bana
olm bi dur ya şu monzalarımı satayim biFenerbahçe benzine gittiğimiz akşam beni eve bırakırken aksesuarcı göstermiştim ya xenonu çok biliyo diye onla konuştuk bir çift getirmişte arıza ışığı yakar dedi senin arabada baktım kutuda canbus yazıyo dedim yakmaz o diyo yakar taktık hiç bir sıkıntı yok valla toptan sipariş geçti gelirse haber veririm