21 Şub 2012 #21 DEMİRTAS Bilgi Girilmemiş nv gece' Alıntı: Soketler kolay çıkıyor kırmızı kablo çıkmıyor sanki mıhlamışlar Genişletmek için tıkla ... soketin içinden kablolar çıkmaz!kesmen lazım.kablolar çıt çıtlı sokete girince bi daha çıkmaz.Komple soketi çıkarman lazım ...
nv gece' Alıntı: Soketler kolay çıkıyor kırmızı kablo çıkmıyor sanki mıhlamışlar Genişletmek için tıkla ... soketin içinden kablolar çıkmaz!kesmen lazım.kablolar çıt çıtlı sokete girince bi daha çıkmaz.Komple soketi çıkarman lazım ...
21 Şub 2012 Konuyu Başlatan #22 nv gece Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ara 2011 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 Puanları 0 speedmann' Alıntı: Bu kadar sıkıntı çekmene gerek yok bence basit bir çözümü vardır bu işin yakınlarında bir elektrikçiye uğra... Genişletmek için tıkla ... Elektrikçi çözemiyor teyp ten kaynaklanıyormuş vaktim olsa maltepe de arkadaşların söylediği yere götürmek istiyorum ama maalesef şu dönem yoğunum. Şu aşamada geçici çözümler peşindeyiz.
speedmann' Alıntı: Bu kadar sıkıntı çekmene gerek yok bence basit bir çözümü vardır bu işin yakınlarında bir elektrikçiye uğra... Genişletmek için tıkla ... Elektrikçi çözemiyor teyp ten kaynaklanıyormuş vaktim olsa maltepe de arkadaşların söylediği yere götürmek istiyorum ama maalesef şu dönem yoğunum. Şu aşamada geçici çözümler peşindeyiz.