Teyp hız seviyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3harfli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün Adana yolculuğu esnasında denedim hızlandıkça ses çaktırmadan artıyor, ses açma yada kısma yapınca orjinal ses düzeyine dönüyor bir süre sonra tekrar artıyor

Merhaba arkadaşlar araç makyajlı kasa joy. Teyp farklı. Teypde hız seviyesi ayarı var fakat hangi kademede denedi isem çalıştığını görmedim. Gaza yüklenince yada yüksek hıza çıkınca müziğin sesi artmıyor. Bazıları iç kabinin ortam sesi yükselince müzik sesi yükselir diyorlar. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Detaylı şekilde her kademe de tekrar denedim. Hız seviyesi kademesini en sona alınca 90dan sonra sesi arttırıyor düşünce otomatik kısıyor. Ama bana bi çalışıyor bi çalışmıyor gibi geliyor. Çalışma mantığını tam anlayamadım.

Detaylı şekilde her kademe de tekrar denedim. Hız seviyesi kademesini en sona alınca 90dan sonra sesi arttırıyor düşünce otomatik kısıyor. Ama bana bi çalışıyor bi çalışmıyor gibi geliyor. Çalışma mantığını tam anlayamadım.

Ende bu fonksiyon kapalıydı. Açtıktan sonra dediğiniz gibi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Skoda kullanmıştım onda hem bariz artış hissediliyor hemşehri seferinde çalışıyordu. Yazılımsak bir sorun olabilir bizimkinde. Zaten teyp kalitesi de malum belki onunla alakalı olabilir.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Servise yolum düşerse kontrol ettireceğim.

Geri