Teyp güvenlik kodu gidenler. Buraya. Servise boşuna para ödemeyin BEDAVA...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saat2306
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim arabanın teyp kodu da lazim yardımcı olursanız sevinirim. Şase no:VF1LBN00545496881
Şasi no ile bu programda teyp kodu bulunamıyor, 4 haneli security kodunu yazarsan yardımcı oluruz...

MERHABA

Aracımın baskı balatası değişti aracı teslim aldığımda kod istiyordu gerekli araştırmalardan sonra teybin yan tarafında yazan securtity koddan araç koduma ulaştım fakat araç kabul etmiyor

securtiy code H974
Benim bulduğum kod 2217 fakat araç kabul etmiyor

yardımlarınızı rica ediyorum

F536 ile 3973 çikyor ama teyp kabul etmiyor başka yolu yok mu

merhabalar, 2000 model clio hb otomatik 1.6 8v araç aldım, geçen hafta atiker lpg taktırdım. fakat lpg taktırdıktan sonra teyp kod istedi, yetkili servisten kodu aldım fakat teyp kodu giremiyom araçta philips marka kasetli bir teyp var 1234 tuşlarına bastıgımda yanıp sönen 0000 rakamları değişmiyor. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim

merhabalar, 2000 model clio hb otomatik 1.6 8v araç aldım, geçen hafta atiker lpg taktırdım. fakat lpg taktırdıktan sonra teyp kod istedi, yetkili servisten kodu aldım fakat teyp kodu giremiyom araçta philips marka kasetli bir teyp var 1234 tuşlarına bastıgımda yanıp sönen 0000 rakamları değişmiyor. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim
Önce kodun ilk rakamını gireceksin ve tuşlara her kodu girdikten sonra basacaksın, kod girme işlemi bitince 6 ya basılı tutacaksın ve teyp açılacak...

Önce kodun ilk rakamını gireceksin ve tuşlara her kodu girdikten sonra basacaksın, kod girme işlemi bitince 6 ya basılı tutacaksın ve teyp açılacak...
kodum 3104 3 defa 1 tusuna basıyorum ama rakam hala 0 da oluyor sanırım teyp orjinal değil ve o yüzden olmuyor, bu konuda yardımcı olurmusunuz

kodum 3104 3 defa 1 tusuna basıyorum ama rakam hala 0 da oluyor sanırım teyp orjinal değil ve o yüzden olmuyor, bu konuda yardımcı olurmusunuz
Ses açma kapama tuşuna basarak ekranda ilk rakamı gir daha sonra 2 ye bas, 2.rakamı gir 3 e bas 3. rakamı gir 4 e bas 4. rakamı gir ve teyp açılana kadar 6 ya basılı tut...

cevap için teşekkürler artık yarın deneyeceğim, ayrıca forumu tapatalk tan bulamadım farklı bir şey mi yazmam gerekiyor acaba

Tapatalkta sıkıntı var, forum zor bulunuyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri