Teyp arizasi ve çözüm bulamama

xcrop_yigit

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar 2013 model fluence aracımın teybi arızalı ;

• usb bellek bazen okumuyor
  • usb bellek okurken herhangi bir şarkıda çalarken veya herhangi bir şarkı seçimi yapıldığında kendi kendine ilk şarkıya alıyor
  • açıkken kapanmıyor
  • kapalıyken açılmıyor
  • kendini resetliyor (fabrika ayarlarına dönüp kayıtlı telf. kanalları vs sıfırlıyor)

Neziroğlu servise defalarca gittim hatta bir gün boyunca araç onlarda kaldı önce resetlediler sonra olmadı versiyon yüklediler sonra gene olmadı orjinal versiyon yüklediler sonra gene olmadı değiştirelim dediler Fakat Mais'e yönlendirdiler oraya gittiğimde neziroğlunda böyle böyle yapıldı değişim için size gönderdiler dedim orası bizi ilgilendirmez biz sil baştan işlem yapacağız dediler eyvallah dedik orasıda tüm gün beklettikten sonra versiyon atıp gönderdi ama arıza düzelmedi yetkili mercilere bildirdim forumlara vs yazdım hala arayan soran ilgilenen yok arabanın garantiden çıkmasını bekliyolar herhalde tamam değiştirelim dediklerinde garanti süresi dolmuş para verin diyecekler

Abi bence bu isin pesini birakma maise falan gidin sole yin bole yaptiniz duzelmedi diye versiyon yuklesenizde hic birsey degismiyor diyin degisim talebi gonderin oda olmassa videosunu cekin fransaya gonderin benim arkadasimda megane 3 unde ariza vardi kimse yapamadi fransaya bi mektup yazip gonderdi o parcayi degistirdiler Turkiye de cogu servis garanti bitene kadar salliyor cunku o yolu izliye bilirler gerekirse tuketici haklarinada gidebilirsiniz

[FONT=&quot]Renault fluence aracımın BOSCH marka oto teybi (model: 28 115 5040R ) arızalandı cihaz hiç çalışmıyor. Yetkili Bosch servisi ellerinde cihazın yazılımı ve flash'ı olmadığı için arızayı tespit dahi edemedi. [/FONT]
[FONT=&quot]Acaba sizin bu cihaza bakma (yazılım yükleme) imkanınız veya beni bu işi yapabilecek birine yönlendirme imkanınız var mı?[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot]Yardımcı olursanız çok sevinirim.[/FONT]

Geri