Teyp açılmıyor acil yardım lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anidem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni model araçlarda bildiğim kadarıyla söküp takmada kod istemiyor. Eğer garanti belgesi varsa onun içinde veya diğer kitapçıklarda yazması lazım.

Megane 2 deki gibi çubuk sokmaya yeride yok bu teybin panelmi sökülüyor.önce bir kutup başını sökelim sora tekrar olmazsa bakıcaz

Arkadaşlar sorun çözüldü.akünün eksi kutup başını söküp taktım radyo çalıştı.sanırım ilk defa benim başıma geldi teybin kilitlenmesi olayı.bu arada teyp code falan istemedi bilginize.paylaşımda bulunan herkese teşekkürler :kahve

Arkadaşlar sorun çözüldü.akünün eksi kutup başını söküp taktım radyo çalıştı.sanırım ilk defa benim başıma geldi teybin kilitlenmesi olayı.bu arada teyp code falan istemedi bilginize.paylaşımda bulunan herkese teşekkürler :kahve
Gözün aydın kardeşim bende merakla bekliyodum iyi sonucu gerçekten.

Aynı olay 2. Fluenceimizdede yaşandı babamın s3 minisini radyoya bağlayınca hoparlörlerden tık tık ses çıktı sonradan radyo kilitlendi aku kutup başını sökünce düzeldi

rica ederiz :) sorunun çözülmesine sevindim teypsiz bi araba.. hayal edemiyorum müziksiz hayat olmaz :D

çalışması iyi haber. normalde kod ister, saat sıfırlanır. şip şak çıkart tak olunca adaptörden mi beslendi diyeceğim yada yeni modellerde radyo içine bios pili koydular kod istemiyor:soru

radyo kodunu servise uğrayıp şasi no ile alırsın, ruhsat adına olunca verirler sökmeye gerek kalmaz

aracın hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın

Son düzenleme:
Benim araçtada bluetooth aktif olduktan sonra donma meydana geldi umarım tekrarlamaz.allah daha büyük sıkıntı göstermesin neyseki hallettik.

S.a Renault symbol T336 teyp kodu Normal kodumu bulmama yardım eder misiniz

Geri