Teşekkürler Devletim, Teşekkürler SGK, Siz Olmasanız Biz Ne Yapardık?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GokhanRS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sağlık sektorunde çalışan biri olarak sonuna kadar katılıyorum... ama şöyle bişide var ki bu kadar nufusa yetmiyor işte. hastane sayıları yetersiz. acil olmadıkça aynı gün emg,eeg,emar,tomografi vs çektirmeniz imkansız.. dışarda sgk anlaşmalı teşhis merkezlerinde çektirebilirsiniz ufak bi ücret karşılığında. he tabi sonra doktora gostermek için tekrar randevu vs vs gerekli.. imkanı olan özel hastaneye gidip anında tedavisini yaptıracak imkanı olmayan sürünecek.. bu arada benden küçük bi uyarı.. aslında özel hastaneler beklediğiniz kadar pahalı değil. çıkış yaparken faturanız fazla gelirse yapmadıkları iğneleri vermedikleri ilaçları yazıyorlar. buna ozellikle dikkat edin sakın faturanızı fişinizi kaybetmeyin..

herkese sağlıklı yaşamlar.

sağlık sektorunde çalışan biri olarak sonuna kadar katılıyorum... ama şöyle bişide var ki bu kadar nufusa yetmiyor işte. hastane sayıları yetersiz. acil olmadıkça aynı gün emg,eeg,emar,tomografi vs çektirmeniz imkansız.. dışarda sgk anlaşmalı teşhis merkezlerinde çektirebilirsiniz ufak bi ücret karşılığında. he tabi sonra doktora gostermek için tekrar randevu vs vs gerekli.. imkanı olan özel hastaneye gidip anında tedavisini yaptıracak imkanı olmayan sürünecek.. bu arada benden küçük bi uyarı.. aslında özel hastaneler beklediğiniz kadar pahalı değil. çıkış yaparken faturanız fazla gelirse yapmadıkları iğneleri vermedikleri ilaçları yazıyorlar. buna ozellikle dikkat edin sakın faturanızı fişinizi kaybetmeyin..

kardeşim az öncede yazdığım gibi. tesadüfen yaptırdığım özel sigorta zaten tüm özel hastaneleri karşılıyormuş. ve annemde ücretsiz faydalanabiliyormuş kendime yaptırdığım halde. bunu bu olayları yaşadığımın akşamı öğrendim. zaten karşılamasada 30lira annemden öncemli değil 10 kerede veririm o parayı. ama benim zrouma giden kendimden çok olmayanlar.

düşün günde 30 50 tl arası kazanan insanlar var. ucu ucuna ay sonunu getirenler var. o insanlar nolacak peki? yazık değilmi onlara. ilaca katkı bilmemneye katkı. ona katkı buna katkı.

yetmezmiş gibi hadi eskiler şanslı bizler 65 yaşında emekli olucaz ki insan yaşı ortalaması 65 e düştü son yıllarda bu ülkede. yani mezarda emeklilik yaşayıp dinlenicez. halâ nasıl oluyorda uyanamıyoruz benim zoruma bu gidiyor.

ya kayınpederime 4 ay sonraya ameliyat günü veriyorlar ayakta zor duruyor. felç riski var utanmadan 4 ay sonra ameliyat edebiliriz sıra var dediler. adam şikayetçi yazıklar olsun böyle hizmetmi olur diyor ancak verme bu adamlara oy o zaman diyince başka müslüman parti mi var diyor.

yani din din din. din diye diye soyulduk soğana çevrildik............
herkese sağlıklı yaşamlar.

haklısın abi ne desen haklısın.. uyuyor herkes. bu ulkede asgari ücretle çalışan üniversite mezunları var.. onu geçtim bi asgari ücretle kira verip 2-3 çocuk okutanlar var.. Allah hepsne yardım etsin.. bu ulkede cok gorduk parası olmaypta hastane hastane dolaşanlar.. Birde kafasına mermi yiyip hala yaşayanlar.. para boyle bişi güç böyle bişi.. herkes elini vicdanına koymalı.. parasız sağlık parasız eğitim diyorlar ama alayı yalan.. kandırılanlar hala onları savunanlar var.. kendi başlarına gelince gorecekler.. yaşamayan bilemez hiç hasta olmyck diye bişide yok olucak ve gorucek sonra koruduklarına küüfür edecek !

seçim vb öncesi sokak röportajlarında "allah razı olsun, artık hastanelerde kuyruklar yok" diyen ???lara "tabii olmaz randevu alabiliyor mu insanlar" diye yırtınsak da ne fayda, sonuç ortada...

bu tahlillere, muayene böyle günler verilmesini kim açıklayabilir acaba? hasta insanın o anda tedaviye, tanıya ihtiyacı var, ama sağ olsun şakşakçılarımız... ben 400 tl ile evimi ailemi geçindiriyorum, etimi de alıyorum her şeyimi diyen ... haberleri az dolanmadı ortalıkta...

Geri