Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hala terör örgütüyle beraber hareket edenleri ,Hala h d p ile beraber hareket edenleri ,Hala devlete karşı olanları destekleyenleri , , Devletin Polisini ,Askerini ,Vatandaşını öldürenlerin Allah belasını verecektir.
Terörü destekleyen başta a b d ,in gil tere ,i s ra il ,al manya gibi ülkelere de beddua ediyorum.Tuzakları boşa çıkacaktır.
Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.
Şehitler ölmez vatan bölünmez...Asla bizi yıldıramaz sadece öfkemizi ve kenetlenmişliğimizi arttırırlar sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır şöyle bir tarihimize kurtuluş savaşına baksınlar tüm emreryal güçlere direnmiş bu vatan evlatlarının torunları bizler Alçakların maşası 3-5 köpeğe eğilmeyeceğiz...
Allah belalarını versin. bu kahpe saldırılarla milleti kışkırtmak amaçları. yoksa bu saldırılarla biyere varamayacaklarinin onlarda bilincinde. açıkçası benim kin beslememe fazlasıyla sebep olmayı başardılar. ama iradeye değil kansizlara karsi. yonetimi beğenir yada begenmezsiniz o ayrı, birlik olmaksa çok ayrı. bunu bu şerefsizlerde kabullenecek. millet olarak başımız sağolsun.
Tarafımı belli ediyor ve terörün her türlüsünü lanetliyorum. Allah belalarını versin inşallah. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyorum. İdam kafi gelmez bunlara, direk vurulmaları ve bir saat bile beslenmemeleri gerekir. Karakola götürmek için yakılan benzin masrafına, takılacak kelepçelerin mikrop kapmasına yazık. Görüldüğü yerde indirilmeleri en büyük dileğim ve duamdır. Şeref ve haysiyet yoksunları. Babaları belli olmayan nesiller topluluğu.
Vatanıma dinime devletime milletimize yapılan bu hain saldırıyı gerçekleştiren lerin Allah c.c cezalarını versin.şehitlerimizin aile lerinede sabır diliyorum hepimizin başı sağolsun
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi