Tepretoğulları Bayisinden Araç Alınmaz!

senturk.bilal

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kemal Tepretoğulları bayisinden değil araç almak, kapısından bile geçmeyin!
Bu bayi parayı aldıktan sonra müşteriye bir yabancı gibi davranıyor.
- Kauçuk paspas istiyorsun, extra para istiyor.
- R-link için Renaultun üretmiş olduğu flash bellek diyorsun, biz elektronik bayisi değiliz diyor.(Satış müdürü Burhan Ülgen - Telefonda)
- Suratsız satış danışmanlarıyla teslim ediyorlar aracı.
- Kış lastiklerimi götürdüm takın da öyle teslim alayım diye. 80 TL para istediler ve 3 saat bekle dediler.
Fabrikadan nasıl çıktıysa o şekilde aldım aracı. İnsan nezaket gösterir de bu da bizim hediyemiz der. Aracı teslim alırken birde suratına bakıp bahşiş istiyorlar. Suratlarının ortasına iki tane çakmadığıma şükretsinler.

Yok arkadaş, ticaret böyle yapılmaz. 4 tane lastik değiştirmek heryerde 50₺. 100 bin para vermiş bir adamdan lastik değişim bedeli isteyemezsin. Ayıp! Ticaret böyle yapılmaz!
Ek olarak takas olarak aracımı teslim etmeye giderken depoya 100 TL lik yakıt koymuştum. "Adama bak boş getirmiş depoyu" demesinler diye... Genel sıfır araç alırken yakıt hediye ederler. "1 depo yakıt hediye falan ederlerse" mahcup olmayalım diye bende takas aracımın deposunu doldurdum. Baktım ki kimse oralı değil, önceki aracımdaki yakıtımı gidip çektireyim geri verin bari dedim. Bunun karşılığında getirmeseydiniz bilal bey dedi. “Enayi misin birader” der gibi... Haklıydı... Enayilik bizde...

komedi yaw.bu kadarda olmaz cinsinden

- R-link için Renaultun üretmiş olduğu flash bellek diyorsun, biz elektronik bayisi değiliz diyor.(Satış müdürü Burhan Ülgen - Telefonda)
- Kış lastiklerimi götürdüm takın da öyle teslim alayım diye. 80 TL para istediler ve 3 saat bekle dediler.
Fabrikadan nasıl çıktıysa o şekilde aldım aracı. İnsan nezaket gösterir de bu da bizim hediyemiz der. Aracı teslim alırken birde suratına bakıp bahşiş istiyorlar. Suratlarının ortasına iki tane çakmadığıma şükretsinler.

Yok arkadaş, ticaret böyle yapılmaz. 4 tane lastik değiştirmek heryerde 50₺. 100 bin para vermiş bir adamdan lastik değişim bedeli isteyemezsin. Ayıp! Ticaret böyle yapılmaz!
Ek olarak takas olarak aracımı teslim etmeye giderken depoya 100 TL lik yakıt koymuştum. "Adama bak boş getirmiş depoyu" demesinler diye... Genel sıfır araç alırken yakıt hediye ederler. "1 depo yakıt hediye falan ederlerse" mahcup olmayalım diye bende takas aracımın deposunu doldurdum. Baktım ki kimse oralı değil, önceki aracımdaki yakıtımı gidip çektireyim geri verin bari dedim. Bunun karşılığında getirmeseydiniz bilal bey dedi. “Enayi misin birader” der gibi... Haklıydı... Enayilik bizde...

Öncelikle Kendinizi Buradan Tanıtırsanız Sizi Daha İyi Tanımak Adına,

Bilal bey, çok kızmışsınız heryere şikayetinizi yazmışsınız, sonuna kadarda haklısınız :eyv

Tepretoğullarını Sevemedim Bunu Duyunca Daha Bir Sevimsiz Oldular Gözümde

Acıbadem Kemal Tepretoğulları Renault'tan yaklaşık 100 bin TL para verip sıfır araç aldım. Ama aracı satana kadar güleryüz gösteren bayi aracı sattıktan sonra (ben hesaplarına parayı yatırdıktan sonra) 180 derece döndü. Satın aldığım aracı teslim almaya giderken yanımda kış lastiklerimi de götürdüm. Bunları takmak için bile 80 TL para istediler ve 3 saat beklemem gerektiğini söylediler. Hepsi bu değil. Aldığım sıfır araç için kauçuk paspas istedim. Yok! Bagaj havuzu? Yok! Ücretsiz bakım falan? Yok! Hatta ve hatta Renaultun kadjar araç satın alan müşterileri için ücretsiz vermiş olduğu çanta, plaj havlusu gibi şeyleri bile vermediler.

Bu söylediklerinizi araç almadan önce söylediniz mi?
Eğer araç almadan önce söyleyip yapmamışlar ise , bu firmanın ayıbı
Siz aracı aldıktan sonra bunları istiyorsanız , firma ister yapar ister yapmaz .

Bu sadece benim düşüncem .

Beklentinizi yüksek tutmuşsunuz.Bahsettiğniz ekstraları satın almadan önce konuşsaydınız keşke.Lastik değişimi konusunda nezaketen yardımcı olsalardı iyi olurdu.Takasa verdiğiniz aracın deposuna keşke 100 TL'lik yakıt koymasaydınız,deponun dolu yada boş olması kimsenin umrunda olmaz.Sizin aracınızın yakıtınıda büyük ihtimalle benzinciye gidecek kadar koymuşlardır.Neyse üzülmeyin müesseselerin müşterilerine davranışı genelde bu şekilde.

Aracın hayırlı olsun kardeşim, yakıt konusunda bütün bayiler aynı tutumu sergiliyor, lastik konusuna gelince nezaketen ücret istememeleri gerekirdi.
Bu suçlamalar karşısında Tepretoğullarına söz hakkı doğmuş oldu, bizi takip eden yetkilileri var ise buradan yazabilirler...

çok ayıp etmişler size!!!!

dememi beklemeyin türk milleti olarak ekstralara bayılıyoruz nereden geldik bu zihne bilemiyorum ama sonuçta konuştuğunuz anlaştığınız ve karşılığını ödedeğiniz şeyi tam olarak alıyorsanız bence bunda bir gariplik yok. bu ekstraları istemek niye? yok size vaat edilenlerde eksiklikler varsa hakkınızı aramanız tabiki hakkınız.

Bende araci aldim benzinlige zor attim kendimi. Tabi bayinin fulleme gibi bi zorunlulugu yok. Benim icin bi sorun yok. Banada hediye bi canta tshirt plaj havlusu verdiler daha ne olsun, bende zaten ertesi gun antalyaya gittim iyi geldi [emoji3] ne cok seviyoruz milletce hediyeyi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelikle geçmiş olsun ve aracınız hayırlı olsun. Benzinci Tepretoğullarının araç çıkış kapısında :) Yanlız yakıt durumu genel bir durum bence.Bende aldığımda depo boştu ve ilk işim yakın benzinciye gitmek oldu. Yapmakla yükümlü olduklarına inanıyorsanız satış sonrası Tepretoğulları ve Mais memnuniyet ölçmek için sizi arayacaktır. Yaşadıklarınızı anlatabilirsiniz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri