Telefon almaya karar verdim, bi yardım edin :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnk52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S3'ü önermiyorum...Android cihaz kullanacaksan eğer HTC one x derim... Android içinde en iyi cihaz... S3'e 1 gün dayanabildim hiç bir özelliği çalıştıramadım yok gözünü takip ediyormuş vesaire çok saçma bir teknoloji tamamen göz boyamak... Ama tamamen stabil çalışan ve kalite bir cihaz arıyorsan iPhone derim bekleyebilirsen bekle iPhone 5 al iPhone sevmiyorsan One X'e bir bak derim...

+Bu arada bazı arkadaşlar S3 iPhone 5'ten üstün filan demişler biraz araştrıp GEEKBENCH değerlerinin sonucuna bakarak piyasada kimin iyi olup olmadığını anlayabilirler... :)

Dediğim gibi htc'nin ikinci el piyasası pek yok. Ayrıca arada 300 tl fark var. Bu nedenle s3 daha ön planda. Yoksa bahsettiğim gibi onex gerçekten uzun süre kullanıcı için asla ve asla pişman etmeyecek bir cihaz. Fakat ne olur ne olmaz yarın bir gün satmaya kalkarsam s3 elimde çok kalmaz ama htcyi satarken zorlanırım.

Anket yapsan daha iyiydi ya neyse :) ben iphone5 yada HTC One X diyorum..

Dediğim gibi htc'nin ikinci el piyasası pek yok. Ayrıca arada 300 tl fark var. Bu nedenle s3 daha ön planda. Yoksa bahsettiğim gibi onex gerçekten uzun süre kullanıcı için asla ve asla pişman etmeyecek bir cihaz. Fakat ne olur ne olmaz yarın bir gün satmaya kalkarsam s3 elimde çok kalmaz ama htcyi satarken zorlanırım.

İlginc bir düşünce saygı duyarım ama yarın satmak için telefon alıyorsan iPhone al o zaman hem fiyatından cok şey kaybetmezsin...

Sent from my New iPad using Tapatalk

Valla anket hiç aklıma gelmedi ya. :D
Yarın neyi gösterecek bakalım. :)
Son kez 3 cihazı inceleyip karar verecem sanırım :)

S3 derim.:eyv

Geri