ApSUVai
Bilgi Girilmemiş
O Dogru Bak Tabletin Var Nasilsa Cok Pahali Birsey Alma Madem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nokia felan da kullandım ama artık vazgeçmeyi düşünmüyorum
Biz Android sevmiyoreBen IPHONE 4S kullanıyorum 2. el bi Iphone 4 Alırdım ben kendi şahsi fikrim.
O Dogru Bak Tabletin Var Nasilsa Cok Pahali Birsey Alma Madem
HTC tercih etmeni öneririm. Kasa yapısı kalitesi, radikal 2. el ve Android olması rakiplerinin bir adım önde olmasını sağlıyor. İş telefonum ve kişisel telefonum Samsung'du, 2 sene önce bir kullanmaya başladım HTC'yi, şu an her 2 telefonumda o oldu.
S3 çok abartı bir telefon. HTC'nin en sağlam kasalarından biri olan Sensation'u öneririm.
İşin duygusal boyutu olmasa ben de iphone al derdim ama 800-900 aralığına bakılınca s3 mini ağır basıyor. HTC tavsiye eden arkadaşlara da katılıyorum ama onlar da samsungdan pahalı. ucuz olarak desire x ve one v modelleri var onların da ram ve işlemcileri mini'ye göre daha az. Özellik olarak mini'den iyi olup daha ucuz olan tek telefon motorola razr. yakın zamanda araştırdığım için bbunları çok net söyleyebiliyorum
s3 mini fırsat fiyatı bak şu linki de incele.. 759 lira !!
Samsung I8190 Galaxy S3 Mini Mavi Cep Telefonu GittiGidiyor'da 77408094
Serhat kardeşim aklımı çeldiniz vallas3 mini al ve bidaha arkana bakma.. sınıfında o paraya verilen en iyi android.. ben kullanıyorum çokta memnunum. internet performansı hd video çekimi vs 10 numara. at filmini içine işe gidene kadar izle. şarj performansıda gayet iyi. sık oyun oynamama ragmen minimum 1 gün 10 saat falan kullanabiliyoruum.